kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.05.2015

Esittelyssä F:n optikkoaurinkolasit

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

Kirjoittelin teille vähän aika sitten siitä, kuinka tärkeää oikeat, optikkoliikkeestä hankitut, aurinkolasit lapsen silmille oikein onkaan. Samallahan kerroin, että F:llä ei ole vielä kunnollisia arskoja, mutta viime viikolla asiaan tuli muutos, kun kävimme ostamassa Polaroidin lasit (29e) lähiostarimme optikkoliikkeestä. Nyt on hyvä mieli, kun lapsen silmät on suojattu oikein. Vielä kun saisi itsekin hommattua kunnolliset lasit…

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

On kyllä tärkeää suojata lapsen silmät, itsekin ostan kunnon aurinkolaseja, enkä henkkamaukan halpiksia. Just ostettiin meidän 4kk:lle Ki ET LA- merkkiset aurinkolasit. Vielä, kun hän suostuis pitämään niitä, niin olis kiva ?

Ihanaa kesää teillekin 😀

Hei tuo merkkihän on mulle ihan uusi. Kiitti siis vinkkauksesta 🙂

Kiitos vinkistä! Me haettii pojalle kanssa kunnon aurinkolasit eilen! 🙂

Hienot lasit tytöllä.
Ollaan hommattu aina optikolla lapsemme arskat. Ei ne kuitenkaan ole hirmu hintavia ja silmistä sentään on kyse.
Hieman hinnaakkaamat lasit motivoivat pitämään niistä huolta. Olemme tytöllemmekin sanoneet, että lasit ovat arvokkaat. Vain yhdet lasit seikkailevat lähilampemme pohjassa ja lapsemme täyttää kesällä 8. Aika hyvin!! ?
Kivaa alkukesää ja puhtia vikaan työviikkoon. Sitten kirmailkaa iloisina kesälaitumelle! ?

Hih,. F näyttää aivan Eskolta nuo lasit päässä 😀 Ihana.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X