kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.05.2015

Viikon kirppislöytö: Arabian retrolautaset

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Tämä Viikon kirppislöytö -sarja on ehkä hieman hassu, koska todellisuudessa olen muistanut kertoa kirppislöydöistäni varmaankin vain kerran kahteen kuukauteen. Nyt kuitenkin, kun kesä jo kolkuttaa ovelle, on hyvä aktivoida second hand -fiilistely, koska kesäisin minun tulee käytyä kirppareilla todella paljon enemmän kuin talvella. Nämä seuraavat ihanuudet eivät varsinaisesti ole kirpparilta, mutta todellista second handia ne ovat.

TUOTE: Arabian kukkalautaset
OSTOPAIKKA: Mummoltani saadut (jotka hän taas oli saanut minun isomummoltani)
HINTA: 0e
KÄYTTÖKOHDE: Kakkulautaset
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Tavallinen pesu.
ARVIO ”OSTOKSEN” KANNATTAVUUDESTA: Rakastan näitä lautasia, joten todella onnistunut second hand -löytö.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE: 4/5, koska haluaisin tätä sarjaa lisää, enkä tiedä edes lautasten nimeä. Osaatko auttaa ja kertoa sarjan nimen?

Kivaa päivää!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Moi!

Muistelisin, että ois violetta-sarjaa. Saatto muisti tehä tepposet, mut eiköhän joku lukija tiedä oikean nimen. Nätti lautanen.

En yhtään tiedä sininistä… Voi kun olisikin!

Kiitos vinkeistä, Pikkis ja Maria!

Aivan ihananiiii.. Olenkohan aivan väärässä, mutta onko noita olemassa sinisillä kukilla ? Jotenkin palasi lapsuus mieleen…. 🙂 Jollain ystäväni kotona saattoi olla sarjaa. Mutta sinisenä… en ole varma.

Moi!
Luulen että kyseessä on Arabia Wärtsilän tuotantoa. Astiaparatiisin sivulla oli saman näköiset kuppiparit nimikkeellä lila kukka. Tehty 1964-1971.
Ehkä joku vastaava sivusto osaa auttaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X