kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.06.2015

Karoliinan kesäiset kosmetiikkasuosikit

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Kesällä iho ja hiukset tuntuvat ihan erilaiselle kuin talvella. Ja niin myös kosmetiikkatuotteilta haluaa, ainakin osin, jotain muuta kuin tammikuussa. Kesän kosmetiikkasuosikkini ovat:

  • Vita Liberata –itseruskettava mousse (medium). Kerrankin itseruskettava, joka ei haise, ja joka ei tee keltaista lopputulosta! Kiitos tästä vinkistä te, jotka tuotteesta mainitsitte, kun kyselin aiheesta täällä. (Olen vedellyt tätä muuten myös kasvoille, vaikka kyseessä taitaakin olla oikeasti vain vartalotuote. Ihan hyvin on toiminut!)
  • Giorgio Armanin Si –tuoksu. Kiitos Mimmi, joka nuuskuttelit nenäsi karrelle Eckerö Linellä kanssani taannoin, jotta lopulta löysin mieleiseni tuoksun.
  • Vaseline Spay & Go –vartalosuihke*.  Laiskurirasvaajan lempparituote! Myös F rakastaa tätä, koska painepullosta voi vaikka suihkauttaa hymynaamakuvion ennen voiteen levitystä.
  • Lumenen CC-voide. Kevyt aurinkosuoja ja ihoa tasoittava vaikutus samassa tuotteessa. Talvella joskus nuo meikkien aurinkosuojat vaan naurattavat, mutta näin kesällä niistä on hyvinkin kiitollinen.
  • Balmainin hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tämä on tuote, jota todellakin voi sumutella myös kuiviin hiuksiin. Selvittää takut, ei lähmää ja tuo jo ”päivän vanhoihinkin hiuskiin” uutta kiiltoa.
  • Alga Marisin UVA- ja UVB-suojan sisältämä suihkutettava aurinkosuoja (30).* Plussaa ekologisuudesta ja pumppupullosysteemistä.

Mitkä ovat sinun lempituotteesi kosmetiikan puolelta näin kesäisin? -Karoliina- *saatu

 

Kommentit (12)

Ilo oli minun puolellani! Tuo tuoksu on kyllä tosi hyvä.

Naurattaa muuten, ite kirjottelin eilen illalla just tosta Vaselinesta! Miten me aina onnistutaan? 😉

Todellakin iso plussa hajuttomuudella. Mikä ilo olla kauniinvärinen, jos löyhkäisi metrien päähän!

Ripsari ei kuivu kun en välillä pumppaa ripsiharjaa hylsyssä kun meikkaan 🙂 Aiemmin oli tapana pumppailla harjaa hylsyssä ja sitten sain vinkin eräältä kosmetologilta, että värimassa kuivuu nopeampaa jos harjaa käyttää meikatessa välillä siellä hylsyssä. Itse asiassa siihen harjaan ei jää enempää väriä vaikka sitä harjaa miten pyörittelee siellä hylsyssä 🙂 Ja kiitos hyvästä blogista! Tätä on ollut mukava lukea jo kohta vuoden verran 🙂

Toinen vedenkestävä on Lumenen vedenkestävä mustikkaripsari (sähkönsininen puteli), ei lähde millään 😀 Oon saanut sen irrotettua ainoastaan Sephoran tai Garnierin uudella meikinpoistoaineella (se mitä pitää hölskyttää, lila ja läpinäkyvä kerros). Ei lähtenyt vaikka sukeltelin!

Vita Liberata; ihmetuote! Käytän pääasiassa myös moussea mediumina ja vetelen myös sitä kasvoille, mutta nyt testasin darkkia ja se on kyllä… Dark :D. Onneks kokeilin vaan sääriin joten no harm done. Mutta on se ihme tuote! Kukaan ei arvaa, että käytän itseruskettavaa vaan kaikki kyselee aina, että mistä johtuu, että ”hehkun”. ISO plussa hajuttomuudesta ja siitä, että ns. ylimääräinen väri lähtee vesipesulla iholta seuraavana päivänä eikä näinollen hinkkaudu vaatteisiin.

Älä hyvä ihminen itseäsi piinaa. Kommentointilokiasi katsoessa huomaa, että olet aika usein halunnut itsellesi huonon olon viimeisen vuoden aikana 😉 Parempaa kesää ja aurinkoa ja valoa!

Miten sulla ei kuivu ripsari? Itse jouduin ostamaan uuden ripsaripurkin aina parin kuukauden välein!

Mun mielestä merkityseroa ei juuri ole, mutta kieliopillisesti kivaLLE väärin ja kivaLTA oikein 🙂

Niin miten voi olla näin usein samisaiheet ja vieläpä samaan aikaan (itse jo ilman postausta tuotetta hehkutellut kuitenkin jo useamman viikon) 🙂

Miten täääääääääääää on yksi ainoista blogeista, joita täytyy kurkata, jotta vois oikein huonosti. ELI voin taas hetken huonosti

Ehdoton kesäsuosikki on Lancomen vedenkestävä Hypnose ripsiväri. Kestää veden, hikoilun ja kyyneleet! En osta kuin kaksi kertaa vuodessa uuden ripsarin joten raskin panostaa vähän kalliimpaankin 🙂 Nivean aurinkorasva on välttämätön kesällä kun palan niin herkästi. Samoin sellainen päivävoide, jossa on aurinkosuoja, merkillä ei väliä. Vitalista laitan huuliin ympäri vuoden.

Hei oon kysynyt tätä aiemmin mutten muista minkä postauksen kommenteissa se kysymys oli… No, kuitenkin: miksi kirjoitat ”tuntuu erilaiselle” etkä ”tuntuu erilaiselta”? Molemmat on kyllä varmasti oikein mutta moni ei kirjoita tai sano että ”tuntuu erilaiselle” ”maistuu hassulle” ”tuntuu kivalle”, vaan erilaiselta, hassulta ja kivalta. Onko tähän joku syy siis miksi tämä muoto on oikein sun mielestä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X