kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.06.2015

Kisahaaste: Mikä on paras tapa viettää kesäpäivää?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kerroin teille viime kuussa Arla Luonto+:n lanseeraamasta Hyvät eväät, hyvät uutiset -sivuston, jossa lapset tuottavat aikuisille uutissisältöä kulloisenkin kuukauden teeman mukaisesti.

Viime kuussa kannustin teitä kaikkia pohtimaan niitä asioita, jotka ovat omassa äidissänne niitä kaikkein parhaimpia.

Tämän kuukauden haaste on kuitenkin erilainen, koska nyt keskitytään pohdiskelun sijaan toimintaan. Haaste kuuluukin: Mikä onkaan se kaikista mahtavin tapa viettää kesäpäivää? (Lasten tekemä video aiheesta löytyy täältä).

Jos meidän sakilta kysyy, on kesäpäivänviettotapoja kymmeniä. Ja kaikki omalla tavallaan yhtä huippuja. Yhteistä niissä kaikissa on kuitenkin se, että jokaista näistä on pitkän talven aikana ehditty kaivata: Viime kesän muistoista on puhuttu ja uuden kesän tapahtumia jo etukäteen suunniteltu.

Meistä kesäpäivää onkin ihana viettää:

  • Hankasalmella, mökillä. Kaunis ja hiljainen paikka vie perusasioiden äärelle. Ei tarvita kun sauna, perhe ja hyvät eväät. Tai sitten yksinkertaisesti iso kivi, jolta voi pomppia papan syliin 🙂
  • Maauimalassa, Kumpulassa. Urbaani vaihtoehto hellepäivän viettoon. Ympärillä lasten kiljuntaa ja jädekoju.
  • Sadesäällä leffateatterissa tai kotona yökkärihousuissa hipsutellen. Varsinkin helteisen kesän keskellä yksi suvantopäivä kotona on ihanaa vaihtelua. Silloin kaivellaan esille kirjat ja kuunnellaan, kun sade hakkaa ikkunaan.
  • Kaupunkia kävellen ja potkulaudalla kierrellen.
  • Ystävien kanssa puistossa ja leikkipuistossa oleillen.

Viime kuun haasteeseen osallistui useita Instagram-käyttäjiä kuvineen, ja voittajakuvan laittajallekin on jo ilmoitettu onnenpotkusta. Jos myös sinua kiinnostaa voittaa hotelliviikonloppu vapaavalintaisessa Sokos-hotellissa (2 lasta, 2 aikuista), osallistu kesäkuun skabaan näin:

  1. Lataa Instagramiisi kuva, kirjoitus, piirustus tai vaikkapa video parhaasta tavasta, jolla kesäpäivää voi viettää perheen kanssa. (Uskoisin, että perheen käsitys voi ulottua myös biologian ulkopuolelle!)
  2. Lisää kuvaan hastag #hyväteväät
  3. Odota jännityksellä kuun loppuun. Joka kuun lopuksi valitaan kaikista haasteeseen osallistuneista kisaajista se perheen, joka palkitaan Luonto+ -jogurteilla sekä hotelliviikonlopulla perheen kesken (2 aikuista, 2 lasta) vapaavalintaisessa Sokos-ketjun hotellissa.
  4. Jos joku asia vielä mietityttää, lue haasteen ohjeet täältä.

Ihania kesähetkiä!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Oon niin onnellinen että vihdoin on ruvettu tekemään sokerittomia tuotteita! Nää litran pönikät on kyllä loistavia, ja ei makua voi moittia yhtään 🙂

Oi ihanaa! Toivotaan, että onni potkaisee!

Mun lemppari on sitruuna!

No juuri näin! Aika kauan tosiaan saatiin tätä herkkua odotella 🙂

Noi on niin hyviä juguja! Etenkin mango, nammmm!

Tulisi palkinto tarpeeseen muutenkin, ollaan yliyön reissua Helsinkiin suunnittelemassa 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X