kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.06.2015

Uusi printti-ihastukseni: Highway Design

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kiertelimme vajaa kaksi viikkoa sitten Helsinki-päivän tiimoilta vähän keskustassa. F halusi katsomaan, josko Senaatintorilla olisi tarjolla ilmapalloja, ja niinpä kävelimme myös siihen suuntaan. Ilmapalloja ei löytynyt, mutta aivan ihana koju kylläkin. Kokonainen kontti täynnä kauniita kotimaisia printteja, vihkoja, kankaita ja tarjottimia. Ja vieläpä sellaisilta merkeiltä, joihin en koskaan aikaisemmin ollut törmännyt!

Yksi kontissa myytävistä ihanuuksista oli Johanna Högvägn perustama ja suunnittelema Highway Design -merkki. Johannan värikkäät ja hassuttelevat kuvat tekivät minuun heti vaikutuksen. Ensin tosin ajattelin, että ne sopisivat vain lastenhuoneen sisustukseen, mutta tarkemmin katseltuna moni niistä voisi sopia ihan vaikkapa meidän olohuoneen seinälle. Juuri tuollaisesta hassuttelustahan minä pidän.

Kaunista päivää!

-Karoliina-

*kuvat lainattu Highway Design -sivustolta luvallisesti

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Kuinka ihania!! Heti lähti kolme postikorttia tilaukseen, pääsevät koristamaan jääkaapin kylkeä 🙂 Ja plussaa ehdottomasti ilmaisista toimituskuluista. Vähän jäi kyllä himottamaan nuo isommat posterit.. 🙂

Itsellenikin iski ongelma siitä, minkä/mitkä tilaisi, koska ihanaa tarjontaa on niin paljon!

Onpa ihania! Nyt vaan pitäisi vielä osata päättää, mitä tilaan. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X