kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.06.2015

Se uusi, ihana ja ylikallis blenderi

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

Rikoin ennen juhannusta 5 vuotta hyvin palvelleen blenderimme yrittäessäni tehdä sitä paljon hehkutettua pakastebanaanijädeä. Kun aloin etsiä uutta vempainta netistä, huomioni kiinnittyi heti Kenwoodin keltaiseen ihanuuten.

Kummastelin vaan tuotteen hintaa. Jos jonkin toisen blenderin voi saada 30 eurolla, miten Kenwood voi maksaa 150 euroa.

Kyselinkin Kenwoodin käyttökokemuksia Instagramissa, ja koska vakuutitte minut merkin ja tuotteen laadusta, uskaltauduin tilaamaan jo pakkomielteeksi muodostuneen pienkeittiökoneen kotiimme. Ja onneksi. On se vaan kaunis (ja hyvä käyttää)!

Kesällä iskee muutenkin hirveä värihimo. Toivottavasti en kadu kirkasta ostostani keskitalvella tai jouluna, kun alan taas himota kotiini kaikkea punaista.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

Kyllä se on niin, että laatu maksaa, mutta se maksaa myös itsensä takaisin vuosien käytössä. On muuten aika säpäkkä väri, mutta sopii teidän sisustukseen.

Onhan se kova ääni, mutta aivan huikean hyvä vekotin. Kannatti maksaa melkein 3 kertaa se summa, millä jonkin halvemman olisi saanut.

Ihana blenderi! Tahtoo kans! Oon päättänyt että seuraava minkä ostan tän mumnon vanhan Braunin sauvasekottimen jälkeen on kunnon blenderi 🙂 Minkäslainen ääni tossa on? Kuinka aikasin/myöhään uskaltaa tuolla kerrostalossa surrutella.. 😀

On kyllä jämerä laite! Ja miten hyvin se suristelee jäisetkin marjat! Mitä muita Kenwoodeja teillä on?

Meillä ollut tuo nyt kolmisen vuotta ahkerassa käytössä ja on toiminut kuin unelma. Minusta hinta-laatu-ulkonäkö -suhde hyvinkin paikoillaan. Paljon kalliimpiakin blendereitä kokeilleena tämä on oikein mainio peli 🙂 Saman sarjan muutkin vempaimet ovat vakuutaneet. 🙂

Pakosta trendiksi tosiaan 🙂

🙂 Tämä on kyllä ihana!

Uskon niin: Onhan tätä aivan erilainen käyttää kuin edellisiä blendereitä!

Ps. Minkä merkkinen mahtaa olla tuo teidän kapselikeitin?

Meidän lasten ollessa pieniä heillä oli paljon vaikeita allergioita. Kun maitoa tai soijaa ei voinut syödä, tehtiin jäätelöä juurikin pakastetuista banaaneista. Hauskaa, jos tuosta kymmenen vuoden takaisesta ”pakkorakoherkusta” on nyt tullut trendikästä 😉

Ihana ihana! Ottaisin tuon meille vaikka heti! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X