kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.07.2015

Hipsteri-Tallinna löydetty!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

   

Onpas ollut aika haipakkaviikko takana. Olen ehtinyt polskia Flamingossa ja Kumpulan maauimalassa Eskon ja F:n kanssa, vierailla F:n kanssa kaksin siskoni ja tämän poikaystävän luona Tampereella ja kaiken kukkuraksi käydä vielä tyttöporukan minilomallakin Tallinnassa.

Matkustimme kahden ystäväni kanssa Tallinnaan nopealla Viikkarilla keskiviikkoaamuna. Viimeksi, kun olin käynty Virossa, mieleeni oli jäänyt vain kimalletaskufarkut ja viinaturistit, joten en odottanut yhden yön reissultamme oikeastaan mitään muuta kuin höpöttelyä kamujeni kanssa.

Teidän antamienne vinkkien avulla kuitenkin saimme nähdä Tallinnan, joka oli todella kaukana ennakko-oletuksistamme! Moni teistä oli suositellut Telliskiven ja Kalamajan aluetta, ja niinpä suuntasimme tuonne heti, kun olimme käyneet jättämässä reppumme Vanhan kaupungin Baltic Hotel Vana Wiruun.

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kävelimme perinteisen kartan (ei googlemapsin!) avustuksella keskellä rähjäisiä hökkeleitä ja löysimme perille: Wau! Vastassa meitä odotti Telliskiven ja Kalamajan ihanat pienet liikkeet ja tajuttoman hyvä ruoka.

Näimme paikallisia design-tuotteita, virolaisia lastenvaatteita(niistä ensi viikolla enemmän),pökerryttävän halpoja vintage-huonekaluja, ruman kauniita taloja ja ystävällisiä paikallisia. Niin ja söimme F-hoonella yhden kesän parhaista illallisista 16euron hintaan. Komeuteen kuului mozzarella-salaatti, falafel-humus-ihanuuspääruoka, 2 lasia skumppaa, espresso ja creme brulee.

Illan hengailimme Kivi,paper,käärid -baarin läheisyydessä.a. Miksi Suomessa ei voisi muuten myös olla tuollaista terdea, jossa voisi istua maassa? Ihanan rentoa.

Kun palasimme illan hämärtyessä vanhaan kaupunkiin, kömmimme petiin syömään karkkia ja höpöttelemään huonoja, mutta ah-niin-hauskoja, juttuja. Hotsku oli muuten oikein kiva. Ainoastaan lisävuoteesta tipahti pohja kesken unien.

Torstai vedeltiin sitten hyvin perinteisellä kaavalla: Pull&Bear ja Bershka, drinksuja terdellä kaikkien muiden suomalaisten kanssa.

Kotiin palasi illalla väsynyt, mutta henkisesti rentoutunut matkaaja. Hipsteri-Viroon on pakko päästä uudelleen!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (3)

Matkailu avartaa vai miten se meni!

Ehkä näinkin sut satamassa Tallinnan puolella kauempaa, mut en ollut ihan varma. Kalamaja on kyllä ihan lempparialueita Tallinnassa! 🙂

Kyllä 🙂 Ja ilahduttaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X