kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.07.2015

Kun faija ruisrokkasi, tytöt reissasivat

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

 

Kun Esko oli viime viikonloppuna Ruisrockissa, minä ja F vietettiin kesäpäiviä Tampereella mun siskon ja tämän poikaystävän luona.

Matka Onnibussilla meni hetkessä ja oleskelu paikan päällä rennosti. Minetti-jädeä, Pikku Kakkosen puistoa ja tätä rataa.

Vaikka Tampere onkin todella lähellä, tulee silti siskon luona käytyä liian harvoin. Heidän työt, opiskelut ja harrastukset kun menevät meidän normaalin rytmin vastaisesti. Se usein harmittaa. Onneksi myös lyhyt viikonloppu yhdessä piristää, ja nyt taas huomasi, että tällaisia tulee tehdä jatkossakin.

Kuinka usein teidän lapsenne näkevät tätejä, setiä tai enojaan? Lähellä asuvaa setäänsä F näkee parin viikon välein, mutta minun siskojani ehkä keskimäärin puolentoista kuukauden välein. Kesällä tiheämmin ja talvella harvemmin. Onneksi skype on keksitty 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Aivan ihana tuo kuva, missä olette molemmat! Jotenkin hellyttävä pieni hetki <3

Välimatka tosiaan ei kerro aina sitä, kuinka usein nähdään. Itsekin aina ihmettelen näitä kuvia katsoessa, kuinka isoksi ja reippaaksi F onkaan kasvanut!

Onneksi tosiaan: Ilman sitä olisi vielä kauheampi ikävä puolin ja toisin!

Kiitos 🙂 Minustakin kuva oli aika onnistunut!

Meillä lapset näkevät minun ulkomailla asuvaa siskoani useammin (4kertaa vuodessa) kuin miehen veljeä joka asuu 50km päässä.. voi kun F on jo niin iso ja sulounen tyttö!

Voi mitkä ihanat Poset Äffällä. 🙂 Mulla on sisaruksilla lapsia. Kaiken kaikkiaan täditettäviä löytyy viisi kappaletta. Liian harvoin nähdään. Kaikki sisarukset perheineen asuu Etelä-Pohjanmaalla, minä täällä Oulussa. Nytkään en ole koko kesänä päässyt kotikotona käymään. Onneksi ensi viikolla! 🙂 Arviolta nähdään vuodessa 5-7 kertaa, mutta onneksi on tosiaan tuo nykytekniikka!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X