kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.07.2015

Naurutakuu!! Epäonnistuneimmat otokset vuosien varrelta.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

 

 

Mukavaa sunnuntaita!

– Karoliina, Esko ja F-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (10)

Ihania kuvia. Juuri niitä mitä tulee noin 10 että saa yhden hyvän kuvan facebookkiin 😀 Kaikki tietää sen mutta kukaan ei kerro sitä…

Mä jo mietin kuvia plärätessä ettei naurutakuu nyt kyllä täyty.. No jossain vaiheessa totesin, että ois pitäny olla hymytakuu ku rupes suupielet nousemaan.. Ja sit Eskon kahvilakuvan kohdalla se hekotus sitten tuli!

No, näinpä!!…:) Mukavaa taas sadepäivää!!!

Jos jo otsikon lukee sinnepäin niin onnistuitte hekotukseen.. ”Epäonnistuneimmat ostokset…” Huikeita kuvia,K suihkukaapissa 😉 E meikki?

Oi, kiiiiitos!! Kivaa alkanutta viikkoa!!

Mielestämme ne saivat hymyn huulille…:) Mukavaa viikkoa!!

Ihana postaus! 🙂 Lisää näitä.

Nyt en ymmärtänyt? Mikä esim. noissa F:n kuvissa oli vikana?

No, älä muuta sano. Juuri näihin kuviin yritimme parhaamme. Mukavaa sunnuntaita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X