kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.07.2015

Kotiseutuni ylpeys: Omat festarit! Perjantai-illan tunnelmat kuvina.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

 

Lapsuudenkotini kotipaikkakunnalla Hankasalmella on järjestetty vuodesta -96 asti maailman ainoat vuotuiset skifflemusiikkifestarit. Kihveli Soikoon, tai siis kotoisemmin vain ”Kihveli” on kuulunut elämääni siis niin kauan kuin muistan.

Lapsena olen ollut Kihveli-leirillä, narubassokurssilla, Kihveli-torilla esiintymässä ja eturivissä jamittamassa Pentti Rasinkangasta. Isompana Kihveli-menoihin kuului joko salapullo puskassa tai sitten talkootyöt kamujen kanssa. Hyviä muistoja molemmista!

Monena aikuisvuotenani Kihveli on kuitenkin jäänyt väliin, koska pahuksen Ilosaari on tupattu samalle viikonlopulle. Niin käy myös tänä viikonloppuna, mutta koska perjantai-Kihveli pääesiintyjä oli aivan huikea Steve ’n’ Seagulls, päätimme, että kihvelöimme ensin perjantain Hankasalmella, ja suuntaamme vasta nyt lauantaiaamuna Joensuuhun.

Olipahan huikea keikka ja ihana tunnelma! On se vaan aina yhtä maagista huomata, kuinka hiljainen Aseman kylä muuttuu aina yhdeksi viikonlopuksi kesässä kansainväliseksi festaritatamiksi. Ja vanhat koulukamut, nehän on timanttia!

Kihveli 4ever, Hanksu 4ever!

(Nyt Joejensuu…Kuka tulee myös?)

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Tuo on niin totta, että kotipaikkakunnan traditionaaliset ”festarit ja muut kyläjuhlat” jäävät elämään mieleen ja niihin tunnelmiin on aika ajoin kiva palata. Ja tervetuloa Joensuuhun, valtavasti rokkikansaa tuolla näytti olevan. Ihana seurata, vaikka ei itse siellä hengaile. Kavereita, jotka siellä käy on kiva kuunnella. Tungos ja kova musiikki ei itselle sovi, mutta onneksi kesätapahtumia on joka makuun. Mukavia rokkipäiviä teille.

Olen elämässäni hylännyt yhden ainoan blogikommentin (rasistinen), joten se ei ollut syy 🙂 Menee vain hetki ennen kuin ehdin aina tänne päästämään kommentit läpi…

Kiitos, Leena, näin jälkikäteen 🙂 Oli huikean kiva rokki!

No joo, laitoin jo yhden palautteen/vastauksen, mutta liekö toinen sähköposiosoitteni dissattu, kun laitoin jotain kritiikkiä? En tiedä, mutta laitoin jo tänään viestin, jossa toivottelin tervetulleeksi Joensuuhun ja vaikka en itse massatapahtumista ja kovasta äänestä välitä, niin toivotan teidät tosi tervetulleiksi Joensuuhun rokkaamaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X