kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.07.2015

Kiitos Ilosaari!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Oi kiitos aurinko, ystävät, kesäsade, Kerubin safkat, Ice Beaver, kumisaappaat, hotellin pehmeä sänky ja Ilosaari!

Me palataan taas ensi vuonna. Nyt vielä hetki unta ja sitten kohti Keski-Suomea ja Neiti-F:ää!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

ah toi viimeinen kuva! muistaakseni tuota kutsuttiin teinimetsäksi 🙂 en ole ihan varma kuvan sijainnista, mutta ainakin se legendaarinen teinimetsähän oli siinä lähellä pääportteja jossa kaikki liputtomat hengaili 😉 varsinkin nuoriso 😀

pitääpä suunnistaa ensi kesänä taas Ilosaareen! Joensuu on vain niin symppis kaupunki 🙂

Heippahei! Tsek uusin postaus…:) Kuin tilauksesta. Tulkaahan ihmeessä morjestelemaan. Kivaa viikkoa!!

Oli kyllä ihana rokki jälleen! Tuli tehtyä uusia musiikkilöytöjä ja koettua suloisen haikeita nostalgiahetkiä apulannan ysärihittien tahdissa. Tuleeko blogiin muuten enemmänkin festarikuvia? Meillä jäi kamera matkasta ja muistona on vain pari surkeaa puhelinkuvaa. Nähtiin muuten lauantaina anniskelualueella Eskon pää ja hyvin todennäköisesti palanen Karoliinan sykeröä, mutta olitte niin kaukana ja niin ison väkimäärän takana, ettei vääntäydytty esittäytymään. Toiste sitten, jos tilanne tarjoutuu. Kivaa kesän jatkoa!

Punkkikukkula kuulostaa hyvältä…:)
Rokki oli aivan mahtava jälleen kerran, huh!!

Teinimetsä oli tänä vuonna jo varsinaista festarialuetta ja uudistus toimi hyvin…
Joensuu on kyllä todella symppis kaupunki!!

Ne on punkkikukkulat!! ? Ja nykyään liitetty osaksi aluetta, jonne vaan rannekkeella asiaa. Teinien ördäys vähentynyt. Mut mahtava rokki, oli huippua!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X