kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.07.2015

Mun ja F:n ilta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Esko lähti käymään kaupungissa ja me tytöt jäimme viettämään yhteistä herkkuiltaa kaksin. Smoothieta, kasviksia,sipsiä ja Avara luonto Ykköseltä. Kivaa lauantai-iltaa!

-K-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

Parhautta oli lapsena äitin kanssa herkkuillat joka viikonloppu! Syötiin herkkuja ja katsottiin just tota Avaraa luontoa. Aivan ihanaa aikaa.

Tämä on aivan meidän lempparismoothie. Eli siis n. litra mansikoita, Luonto+ -jogurttia ja kokonainen puska minttua. Aivan ihanaa!!!

Näyttääpä kivalta ja eväät hyviltä. Laitoitteko minttua tuohon smoothieen? Kerropa resepti, mulla nimittäin iso minttupuska kasvihuoneessa enkä oikein tiedä miten sitä käyttäisi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X