kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.07.2015

Viikon kirppislöytö: 70-luvun lukulamppu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia
TUOTE Keltainen retrolamppu
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 2e
KÄYTTÖKOHDE F:n huoneeseen lukuvaloksi
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Isäni vaihtoi vanhan (ja teipillä korjatun) sähköjohdon ja katkaisimen uuteen.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Ensin epäilin, uskaltaako kirpparilta ostaa sähkölaitetta. Onneksi isäni on entiseltä ammatiltaan sähköasentaja, joten homma ratkesi sillä. Erittäin kannattava ja tarpeellinen hankinta. F:llä ei ollutkaan entuudestaan lukuvaloa.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 5/5

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

Oma kirpparilöytöni on ”samaa mallia”, mutta jalalla seisova, jossa kaksi spottia.

Totta puhut. Maakuntien kirppikset ovat hintatasosankin vuoksi niin hyviä!

Huippu kirppis tosiaan. Pitääpä testata Kangasniemi!

Eiiih! Oon yrittänyt metsästää juuri tuollaista lamppua tai samanlaista jalallista! Pitääkin käydä viikonloppuna kotikylän kirpparilla, jos tärppäisi. Paikkakunta vastaa Hankasalmea, joten halvalla voi löytyä helmiä. Helsingissä tuosta lampusta saisi maksaa kymmenkertaisesti.

Oi, kihveli on niin paras kirppis, samoin kuin kangasniemellä oleva kirppu. Meillä oli mökki rutakoskentien varressa, niin tuli käytyä noilla molemmilla, aina teki löytöjä. Pitää ehkä ens kesänä tehdä roadtrip sinne päin maailmaa. 🙂

Kihveli Kirppikseltä? Katsoin myös sitä, mutta jäi ostamatta, kun oli sen verta kalliimpi 🙂

Siis niin epäreilua, miten sulla on näin mahtava kirppissilmä ;)!!! Itsekin kiertelin Kihvelikirppiksellä toissaviikolla, mutta silmään ei osunut mitään – ja sitten täältä blogista löytyy tällaisia ihanuuksia!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X