kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.07.2015

F:n huone ja uudet Ikea-kalusteet

Teksti
Karoliina Pentikäinen
18 kommenttia

No tältä F:n huoneessa nyt näyttää. Aikamoinen muutos minusta edelliseen. F:n vanha katossänky myytiin tutuille (koska sitä ei voinut laittaa ikkunan eteen) ja tuolit ja pöytä menivät Cafe Köketin lasten leikkipaikan rekvisiitaksi.

Uusia kalusteita F:n huoneessa on siis Gulliver-sänky, pukkijalkainen työpöytä, Ekby Gällö -seinähyllykkö ja pari värikästä uutta laatikkoa vanhaan Trofast-lipastoon. Niin ja Ombrellinosta ostettu Camilla Lundstenin kissajuliste.

Olen niin tyytyväinen tähän muutokseen. Tuntuu sille, että nyt kun katossänky ei latista huonetta alaspäin, huoneen korkeus pääsee paremmin esille.

Kivaa perjantaita! Mitäs viikonloppusuunnitelmia? Huomenna Skideille, eikö vaan? Eskohan on Skideillä Vimman lettipisteellä ja Ipanaisen kirppispöydässä puolestaan myydään F:n vanhoja vaatteita. Nähdään 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (18)

Aivan ihastuttava huone teidän neidillä! Oletteko mistä ostaneet tuon nauhan, joissa on lippuja? Sellainen olisi kiva meidänkin pienelle 🙂

Onpa upea muutos! Nyt F:llä on ihan ison tytön huone 😉

Hyvän näköistä settiä. Sänky varsinkin on ihan mahtava.

Pari kysymystä kun just kanssa mietitään meidän neidin huonejärjestystä.

Miten on sujunut nukkuminen patterin ja ikkunan vieressä? taitaa olla kuitenkin ajankohtainen kysymys vasta pidemmälle syksyllä, kun patterit menevät päälle ja toisaalta vetääkö ikkunasta?

Miten käytännössä toi pöydän yläpuolella olevan hyllyn korkeus? Joudutte varmaan vielä antamaan tavaroita pyydettäessä?

Meillä myös kotona lapsesta asti opetettu, että sänky ei saa olla ikkunan edessä. syyt olivat veto ja se, että jos iso lintu lentää ikkunaan ja ikkuna särkyy, sirpaleet tulee päälle. Heh 🙂
kesäisin kyllä raahasin väkisin sängyn ikkunan eteen, että sai lukea salaa öisin luonnonvalossa.

Aivan ihana huone, mitä F itse pitää siitä? Ps. Mistä toi pöytä on?

Onpa tosi kivan näköinen! Voi kun meillekin mahtuisi pöytä…

Mutta. Onko toi päiväpeitto aina ollut kettukarkki? 😀

Minun äitini ompeli sen vinkokantista (oliko se sitä mutsi?) ja Marimekon/Ikean tilkuista!

Niin on 🙂 Iso tyttö hän jo onkin…snif!

Rakastaa huonettaan. Viihtyy siellä nyt niin paljon paremmin kuin ennen.

Pöytä on ostettu Ikeasta. Tai siis pöytälevy ja jalat on ostettu erikseen, ja sitten vain yhdistetty.

Kiitos, Elma 🙂

Tuo Kettukarkki taisi rantautua meille viime talvena Beditiltä. Se on kyllä niin ihana retro ja ennen kaikkea kätevä, kun F saa itsekin pedattua sängyn niin siististi!

Ihana huone Neiti F:lla! 🙂 Mistä olet ostanut tuon vaaleanpunaisen kissa-julisteen?

Ombrellino, Esplanadi, Helsinki…:)

En tiedä mikä on vinkokantti… 🙂 mutta liput ovat kankaasta kaksipuolisena ja VINOKANTTI on taitettu nauhaksi ja ommeltu kiinni. Samalla se sulkee lippujen huolittelemattomat yläreunat.. Helppoa kuin heinänteko. Jokainen osaa tämän. Vielä helpompi versio on leikata liput kernistä, jolloin ei tarvitse välttämättä edes ommella muuta kuin yläreuna.

Vinko ;D

Mutta yhdessä valehtelit. Kaikki ei osaa. Esim. minä.

Osaat jos haluat. Ongelma on asenneosastolla.

Hop: Hitsi mikä todella todennäköinen perustelu tuo lintu 😉

Anne&Hop. Meillä ei vedä ikkunoista ollenkaan, mutta silti suunnittelin, että talveksi laitetaan ikkunan eteen pimennysverho, joten se ainakin varmistaa vielä vedottomuuden.

Niin ja sänkyä on varmaan muutama sentti siirrettävä talven tullen. Tosin nämä meidän patterit eivät kyllä kuumene kosketusaroiksi edes talvella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X