kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.08.2015

Bellaelämän 1-vuotissynttärit !

Teksti
Karoliina Pentikäinen
18 kommenttia

Tasan vuosi sitten jännitti aika kovasti. 1.8.2014 jätin nimittäin taakseni Kaksplus-ajat ja siirryin tänne bellalaiseksi kirjoittaen ekan postaukseni tälle alustalle.

Mietin, löytävätkö vanhat lukijani perille? Entä onnistuuko suunnittelemani blogin elvytyksestä ja uudistamisesta, ja miten ammattimaisempi bloggaaminen esimerkiksi kamppisten osalta minulta luonnistuu.

Vuodessa on tapahtunut kauhean paljon. Olen päässyt mukaan mitä kivimpaan Bellan jengiin, olen löytänyt oman tapani blogata ja olen tutustunut uusiin ja taas uusiin yhteistyökumppaneihin. Olen myös antanut Eskolle mahdollisuuden kirjoittaa tänne, joka on rikastuttanut niin blogin sisältöä kuin bloggaamistakin. Vaikka päävastuu sisällöstä, käytännönasiat, aikataulutus ja suurin osa teksteistä ovatkin minun vastuullani, on ihanaa, että osan päivistä voin makoilla laakereillani, kun Esko hoitaa postaamisen. Niin ja olemme saanet iltoihimme lisää kivoja keskustelunaiheita, kun uusia blogi-ideoita voi pyöritellä kahden pään kautta.

Vuosi on tuonut mukanaan onnistumisia ja erehdyksiäkin. On ollut mahtavaa huomata se, että tuottamallamme sisällöllä on oikeasti lukijakuntansa. Ja vieläpä sellainen, joka lisääntyy tasaisesti koko ajan. Vuosi sitten tänään olin ladannut blogin Instagram-sivuille kokonaisuudessaan parikymmeetä kuvaa (ja vastustin koko paikkaa täysillä). Nyt teitä seuraajia on sielläkin jo yli 6000 ja instaaminen on minusta hauskaa hupia, bloggaamisen jatke (Pitäisikö minun aloittaa se Snap Chat –elämäkin pian?)

Toivon, että tuleva blogivuosi tuo tullessaan yhtä paljon uusia kokemuksia ja kehittymistä kuin edellinenkin. Videohommat meidän on pitänyt aloittaa isosti jo useamman kerran, ehkä se on tulevan blogivuotemme suurin kehityskohta.

Ja lopuksi: Ihana kirjoittaa teille. Olen melko varma, että mulla on koko blogikentän paras lukijakunta. Loukkaaviksi tarkoitettuja kommentteja on tullut koko vuoden aikana vajaat kaksikymmentä (ja nekin pääasiassa kahdelta yksittäiseltä lukijalta), ja se jos mikä on todella vähän. Olette fiksua sakkia, jotka osaatte keskustella eriävistäkin mielipiteistä hienosti ja toisia kunnioittaen. Olette antaneet minulle paljon ajattelemisen aihetta, neuvoja,vertaistukea ja myös viihdykettä. On ollut mukava kulkea tätä blogimatkaa teidän kanssa, KIITOS siis siitä ja jatketaan samalla linjalla tästäkin eteenpäin!

Jos nyt haluat sanoa sanasi, risut tai ruusut edellisestä vuodesta tai tulevalle vuodella vinkiksi, go for it!

Ihanaa elokuuta!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (18)

Kiitos tästä menneestä blogimatkasta jonka olen saanut kulkea kanssanne. Kiva kun olette koko perhe mukana, Eskokin…..
Otan kantaa asioihin vain silloin, kun tiedän asiasta jotain tai olen asiasta jotain mieltä. Keskusteluaiheet ovat teillä laajat joten jokaiselle löytyy jotain.
Vasta hiljakkoin olen löytänyt blogijutut ja vain tätä yhtä seuraan. Elämäni ykkösjuttu ovat kirjat/lukeminen. Minun kohdallani kirjat korvaavat monien blogien seuraamisen, luulen.
Jatkakaa samaan malliin!!

Onnea blogin vuosipäivänä!Vietän viimeistä lomaviikonloppua Lemin mökillä.Täällä on vuosittain musiikkijuhlat,illalla olis Ninni Poijärvi paikallisessa Kouvon baarissa..
Kiva ison likan huone, varmasti kiva puuhastella.
Kiitos raikkaasta blogista! Vielä on kesää jäljellä,kait…:)

Onnea, onnea! Älä muuta blogin perusideaa mitenkään. Tämä blogi toimii juuri tällaisena.
Itse pidän blogeista, joissa tunnun pääsevän edes vähän bloggaajan omaan elämään osalliseksi, siksi seyraan tätäkin blogia ☆☆☆

Onnea 1-vuotiaalle!
Heti jäin koukkuun blogiisi ja uusinta postausta odotan innolla. Pientä ihmistä meillä ei enää ole, mutta teinit bongaavat sinun ja Eskon tyyleistä aina jotain uutta (meilläkin herra X kulkee lintuaiheisessa T-paidassa).

Kirjoitat rehellisesti ja rennosti. Kiitos Karkki.

Tämä on ainut blogi, jota olen koskaan seurannut, ja tykkään ihan hirveästi. Pidän siitä, että kirjoitukset ovat aitoja eikä esitetä vain siloteltua kuvaa ja niitä kauniisti aseteltuja kukkasia. Niitä näkee tarpeeksi naistenlehdissä. Ja oikeakielisyyttä arvostan paljon. Se on myös parasta, että mielenkiinnon kohteet ja syvällisemmät pohdiskelut osuvat yksiin omien ajatusteni kanssa. Monesti on käynyt niin, että olemme mieheni kanssa keskustelleet jostain asiasta, ja seuraavana päivänä aiheesta onkin blogissanne päivitys. Pikkukylästä kotoisin olevana helsinkiläisenä blogin junttitwisti ja kotiseutunostalgisointi uppoavat erityisen hyvin tähän osoitteeseen. 🙂

Yhteistyöpostaukset ovat minusta onnistuneita, ja niistä näkyy, että ne on valikoitu taiten. Ja ehdottomasti molempien kirjoituksia jatkossakin! On kivaa lukea asioista teidän molempien näkökulmista, ja vaikka minä täällä vain kommentoin, miehenikin aina silloin tällöin kyselee, että mitäs blogissa tänään lukee. Erityisen antoisia ovat meistä molemmista olleet Arjen aarteita -videot, joten kiva kuulla, että videoihin on aikeita panostaa jatkossakin.

Iloista merkkipäivää ihastuttavalle blogille!

Kiitos, Arja 🙂 Ihana kuulla, että ajattelet näin!!

Ihanaa viimeistä lomaviikonloppua: Ota siitä kaikki irti, eli illalla tietysti tansseihin!

Hauskaa syksyä. Ja mikä kesä? Oliko se täällä edes?

En muuta: Tämä on luonnollinen tapa kirjoitella. Ihana kun teitä vakiolukijoita ja -kommentoijiakin on oppinut myös ”tuntemaan” 😀

Mahtavaa kuulla TC 😀 Lintupaitavillitys on kuulemma jo laajalle levinnyt 😉

Kannan myös korteni kekoon. Risuja, no eipä ole. Oli mahtavaa tavata teidät kerran livenä. Tuli hyvä fiilis ja samanlainen välittyy blogista. Jatkakaa molemmat samaan malliin.

Oon ollut alusta saakka mukana ja parempaan on mennyt. Eskon mukana olo on kiva lisä. Ainoa mistä en pidä on nuo uusintapostaukset. 🙂 Tässä blogissa on myös kivaa ettei kuvat ole sitä valkoista vasten aseteltua viimesen päälle blaah blogimatskua. Ja muutenkin tasapainossa kum voite kertoa et elämä on ihanaa ja joskus syvältä. Niin ja ah ihanaa on myös hyvä kirjoituskieli.

Hei!

Blogi on freesi, kaunis ja helposti luettava. Kiitos päivittäisestä rentoutumishetkestä!

yhteistyö- ja ”normi”postaustaen tasapaino on tärkeää, keväällä pidin pienen tauon kun blogi näytti enemmän katalogilta kuin blogilta… olet kuitenkin ehdottomasti ansainnut ihan kaiken bloggaamisen mukana tulevat plussapuolet ja toivon sinulle menestystä myös jatkossa!

Kiitos, tätio! Oli kiva nähdä 🙂

Oi voi: Alusta! Wau!

Kiitos viisaista ajatuksista!!

Uudehkona lukijana ja seuraajana voin sanoa, että olen koukuttunut. Keep up the good work! 🙂 Pystyn niin paljon samaistumaan moneen juttuun, kuin kirjoittajana olisi välillä itse… Se iskee muhun – kovasti. Kiitos!!!

Blogi(nne) on aivan ihana: värikäs, elämänmakuinen ja tunteisiin vetoava. Varmasti vaatii paljon työtä tällaisen blogin pitäminen, joten näkymättömän hatun nosto täältä! 🙂 Tosi kiva lukea erilaisia juttujanne.

Kiitos Piia : Ihan ihania sanoja sinulta 🙂 Terkut myös miehellesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X