kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.08.2015

Sneak peek päivän kuvaushommista!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Voi vitsi miten hauska päivä takana. Hauska, rankka, hikinen ja toisaalta sellainen, jossa pohtii, mihin sitä onkaan tullut taas kerran itsensä laitettua.

Kello kympistä lähtien kotonamme on nimittäin häärinyt jos jonkinlaisia kameroita, assareita ja kuvausväkeä. Aika erikoinen keskiviikko, etten sanoisi! Voisi ottaa tavaksi.

Vielä en voi kertoa, mitä tästä koko setistä syntyy, mutta eiköhän se syksyn aikana selviä teillekin 🙂

F ja Esko kotiutuivat myös äsken matkoiltaan. Laivareissun, kotikaupungissa pyörityn päivän ja F:n kaverin synttäreiden jälkeen F simahtikin sänkyyn ennätysvauhdilla. Mä taas sulloin illan ratoksi vielä rinkan täyteen landepaukkukamaa, koska huomenna F ja minä suuntaamme kesän viimeiseksi viikonlopuksi maalle. Snif!

Nyt pitsaa, salaattia ja tuliais-Toffifeetä naamaan! Kiva iltaa!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Mielenkiinnolla jään nyt odottamaan, että mistä tässä on kyse.
Mukavaa möksäilyä.

Kiitos, Outi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X