kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.08.2015

Kesän viimeinen viikonloppu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

  

  Nyt se on aivan kohta takana. Kesän ja kesäloman viimeinen viikonloppu. Esko vietti viikonlopun Helsinki-Lahti -akselilla, me F:n kanssa Hankasalmella (ja vähän Jyväskylässäkin). Uitiin, saunottiin, herkuteltiin, paijattiin eläimiä ja oltiin yhdessä lähisuvun kanssa. Niin ja  F pääsi ensimmäistä kertaa elämässään ratsastamaan!

Töiden pitäisi alkaa ensi viikolla, mutta minun töihin menoni viivästyy nyt ainakin viikolla. Siksi nyt onkin aika ristiriitainen olo. Loma ohi, mutta ei kuitenkaan vielä töitä edessä. Omituista. Syy,miksi töihin meno nyt lykkääntyy, selviää sitten tarkemmin illan postauksessa. Siihen asti: Kivaa sunnuntaita!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

Jännää 🙂

Mukavaa arjen aloitusta kuitenkin!

[…] Kesän viimeinen viikonloppu […]

Ihan parhaat sandaalit, voin sanoa! Itse en ehkä hirveästi pidä tästä väristä (enää), mutta koska ovat niin ihanat jalassa, ovat jo kolmatta kesää käytössä <3 Ei hierrä, ei purista, kevyet ja ei todellakaan hiosta.

Hei sinulla on nuo Crocsin moniväriset sandaalit! Katselin alennusmyynneissä niitä itsekin, kun olivat hurjan kauniit, mutta en sitten raaskinut skeptikkona ostaa. Ovatko ne olleet hyvät jalassa? Hiertävätkö tai hikeentyvätkö helposti?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X