kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.08.2015

Syksyn kaunein kangas! Printed in Finland.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Siitä lähtien, kun Esko vähän ennen viime joulua osti meille kotiin Sanni Kariniemen julisteen, olen seurannut Sannin uraa tiiviisti. Muistatte ehkä, kun hurahdin hänen koruihinsa kevättalvella, ja nyt taas puolestani olen kytännyt silmä tarkkana Sannin nettikaupan aukeamista.

Noh. Eilen sain sitten viestin, että kauppa on auki. Ja voi miten ihana sen sisältö olikaan! Sanni valmistui Lahden Muotsikasta tänä keväänä, ja osana hänen opinnäytetyötään Sanni suunnitteli tekstiilikuosin, jonka ajatteli sopivan ensisijaisesti sisustustuotteisiin. Ja kylläpä se sopikin: Suomalaisesta metsästä, suosta ja kansansaduista inspiraationsa saanut Uni-kuosi on nimittäin painettu nyt neljällä eri värillä kankaalle. Niin ja löytyypä samalla kuosilla valmiita sisustustyynynpäällisiä ja yksi printtikin!

Kauniin kuvion lisäksi kankaissa minua viehättää myös se, että ne on painettu KÄSIN Forssassa. Itse asiassa samassa paikassa, kun toisen tekstiilirakkauten, Poola Katarynan, kankaat.

Kyllä suomalaiset nuoret naiset osaavat! Kuulin muuten vähän myös huhua, että jatkossa Sannilta olisi ilmestymässä tyynyliinoja muissakin väreissä, sekä lisäksi kangaskasseja (ja ehkä myös vaatteita, iik!)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X