kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.08.2015

Mainion A/W2015-mallisto ennakkokatselussa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
13 kommenttia

Mainion uusi A/W2015-mallisto julkaistaan vasta 1. päivä syyskuuta, mutta sain kunnian vilauttaa teille lukijoilleni tulevan syksyn Touch of Africa -malliston DROP1-satsin herkkupaloja vähän näin ennakkoon.

Ja mitäs sieltä sitten löytyikään? Oliivinvihreää, eläinmenoa ja aina-niin-kolahtavaa mustavalkoisuutta. Niin ja niitä Mainiolle tyypillisiä rentoja mekkoja, pienten college-haalareita ja toisiinsa helposti yhdisteltäviä kuoseja ja värejä.

Oma suosikkini on ehdottomasti tuo mustavalkoinen kuosi, jossa rastit ja muut väkäset vuorottelet riveissä ja jonoissa! Mutta täytyypä sanoa, taas kerran, ettei ihastus jäänyt vain yhteen eikä kahteenkaan vaatteeseen ja kuosiin 🙂

       

Noooo : Kolahtiko teihin?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

Kyllä!
Jo aiemmissa mallistoissa on kolahtanut tuotteiden mieletön laatu. Vaikka miten pesee ja rummussa kuivaa, ei pintaan saa nypyn nyppyä eikä värejä harmaantumaan.

Ihanaa, jos löysit nyt jotain uutta!!

Vauvasekoitin. Kuten Veera kertoi: Hyvin peruskokoa minusta!

Oi! Sinulla on niin pieni <3 Kollarihaalarit ovat pienelle ja vähän isommallekin lapselle todella käytännollisiä vaatteita!

Ja täytynee sanoa: Laatu, vaikka hinnat ovatkin minusta vielä kohtuulliset!

Voi ei! Minä olen jo kolme vuotta onnistunut pysymään erossa kaikenmaailman merkkivaatteista lapsen kanssa; Henkkamaukat sun muut on kelvannut ihan hyvin vielä tässä vaiheessa, kun vaatteet on lähes kertakäyttökamaa kun kasvu on niin nopeaa ja kulutus kovaa, mutta nuo ovat IHANIA. o.O Ohnou…

Oman kokemukseni mukaan Mainion vaatteet ovat juurikin sen kokoisia, kuin mitä lapussa sanotaan: eivät reiluisti isompia sen enempää kuin selvästi niukkojakaan. Itse valitsisin haalarista sen seuraavan koon, ihan vain taatakseni sille pitkä läyttöiän yli koko talven.

Lastenvaatteet aivan ihania! :-0

En erityisemmin ole ostanut lapsilleni merkkituotteita muuten kuin ulkovaatteissa, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että tuo kaksivärinen haalari kolahti ja kovaa. Kiinnostaisi tietää, millainen mitoitus näissä Mainion vaatteissa on; normi, reiluhko vai tavanomaista pienempi? Poika kun käyttää parhaillaan 80-86 vaatteita, niin mietin minkä aikaa hänelle sitten menisi tuo haalari koossa 86/92, mikä näyttää olevan Mainiolla suurin koko noista vauvahaalareista. Osaatko siis arvioida tuota kokoasiaa?

Kolahti! Pakko saada tollanen haalari meidän pienelle. Niin söpö varmasti se päällä, kunhan oppii kävelemään :).

Ps. Tuo haalari on aivan ihana!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X