kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.08.2015

Paljastusten hetki: TÄTÄ meillä on kesän aikana kuvattu!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Olen kesän aikana muutamaan otteeseen väläytellyt Instagramissa kuvia kodissamme häärivistä kuvauksista ja kuvausryhmistä, ja vähän esimakua videokuvauspäivästä saittekin jo lukea täältä.

Vielä muutama viikko sitten en saanut kertoa teille, mitä kummaa meillä tapahtuikaan, mutta nyt on paljastusten aika : Minä, tai oikeastaan paremminkin meidän koti on mukana Bella-blogien ja Hobby Hallin syyskampanjassa. Ja vieläpä – yllätys yllätys – teema”värillä” mustavalkoinen! Jes!!

Teistä suurin osa tietääkin, että olen oikea sisustushullu (Esko varmasti painottaisi sanaa hullu), ja kun minulle keväällä ehdotettiin sisustusyhteistyötä Hobby Hallin kanssa, olin todella täpinöissäni. Ja sisustaa tässä kampanjassa toden teolla sainkin. Minun tuli nimittäin valita kodistamme kuusi kohtaa, jotka stailasin Hobby Hallin syksyn uutuustuotteilla ja –huonekaluilla. Koko kotia ei siis laitettu uusiksi, vaan lähes kaikki vanha ja oma sai luonnollisestikin jäädä, koska kyseessä on meidän oikea koti, eikä mikään katalogi. Tarkoitus oli vaan päivittää oma koti samaan tyyliin kuin muutenkin sitä tulisi sisustettua.

Aikaisemmista blogikampanjoistani tämä Hobby Hallin kanssa tehty projekti eroaa muutenkin aika suuresti. Ensinnäkin: Jos ja kun haluatte nähdä kotimme muutoskohteet ja ihanat uudet sisustukset, ne voikin tällä kertaa nähdä ja lukea Bellan sivujen sijaan tuolta Hobby Hallin omilta sivuilta. Toisekseen: Yhden postauksen sijaan kirjoitin jopa kuusi sisustuspostausta, joten luettavaa ja katseltavaa piisaa. Ja vielä kolmanneksi: Pelkkä kirjoittaminen ei tällä kertaa riittänyt. Meikäläinen pääsi/joutui myös ihan oikeiden tv-kameroiden eteen, kun sisustusprojekteista osa kuvattiin videoiksi asti. Niissä minä höpisen kaikkea sohvatyynyvalintojen ja sisustusideologiani väliltä.

Mukana hobbyhalleilemassa minun lisäkseni ovat Iina ja Malena <3

Ensimmäisen kotimme stailauskohteen, parvekkeen, voi nyt käydä katselemassa täältä. Muut kotimme kohteet ja projektit tipahtelevat Hobby Hallin sivuille lähiviikkoina, mutta niistä muistuttelen teitä aina erikseen!

Kivaa iltaa!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Voi miten mahtavan kuuloinen projekti siellä teillä on ollutkaan. Täytyypä käydä Hobbarin sivuilla kurkkimassa.

Kuvat on supertaitavan Kaisu Joupin!

Siinä on sekaisin Marimekon Oivaa ja Siirtolapuutarhaa, sekä Arabian Teemaa ja kirppislöytöjä. Aiheesta lisää tulee sitten Hobbarin sivuille 🙂

Oli kyllä hauska prokkis!

Tosi tyylikkäitä ja kivoja kuvia! Minä olen tähän saakka ollut tosi ”valkoinen sisustaja”, mutta kummasti on taas tuo musta-valkoisuus alkanut miellyttää omaakin silmää enenemissä määrin. Noista Marimekon Siirtolapuutarha -astioista olen jopa alkanut kehittää pienimuotoista pakkomiellettä itselleni. 😀

Hei mitä on tuo astiasto sarja on?
Kaunista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X