kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.08.2015

Voiko sama sisustus palvella 4-, 14- ja 24-vuotiasta?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Mä en ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, että jos on mahdollista ostaa pitkäikäisiä kodin sisustustuotteita, astioita tai vaikkapa huonekaluja, miksi hankitaan vuoden tai parin tuotteita, joita ei pian enää voi käyttää.

Kun mä sain Hobby Hallin kampanjaan liittyen tehtäväkseni stailata F:n huoneen, halusin valita sinne huonekaluja, joita voisin kuvitella hänen käyttävän vuosia. Jopa niin kauan, että F voisi viedä ne joskus mukanaan omaan asuntoonsa.

Kurkkaa mun uusi sisustuspostaus, eli se, kuinka taaperohuone stailattiin Hobby Hallin uusilla sisustustuotteilla kestämään niin 4-vuotiaan kuin vaikkapa 14-vuotiaankin elämää. Niin ja postaushan aiheesta löytyy siis täältä, Hobby Hallin omilta sivuilta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Kaikki sisustusvideot näkyivät heti siellä, ensimmäisen julkaisusta lähtien.

Oi että, en kyllä osaa sanoa!

osaatko sanoa löytyykö tuota ritilätuolia vielä hobbyhallilta?

Oi kiitos!! Ihania sanoja.

Muuten Muuramesta piti vielä sanoa, että himoitsin sen lastensänkyä kauan F:lle. Oli vaan sen verran hinnakas, että Ikea vei tällä kertaa voiton.

Missä siellä?

Vastaus otsikkosi kysymykseen: ”VOIKO SAMA SISUSTUS PALVELLA 4-, 14- JA 24-VUOTIASTA?”. Kyllä voi!! 🙂 Minunkin mielestä järkevämpi satsata pidempiaikaiseen sisustukseen, sen sijaan, että hankitaan vuoden parin tuotteita, joita ei voi muutaman vuoden päästä enää käyttää..

Muistan itse saaneeni aivan ihanan ja ison Muuramen työpöydän 7-vuotiaana mennessäni ekalle luokalle. Muistan vielä, kun pöytä oli suhteellisen uusi; minulla oli aina kiire koulusta kotiin ihastelemaan sitä! 😀 Sama pöytä löytyy edelleen lapsuudenkodistani hyvä kuntoisena! 🙂

Olen nyt 27 -vuotias ja edelleen sitä mieltä, että lapsuudenkodin huoneeni sisustus ja erityisesti Muuramen -pöytä ovat toimivat ja miellyttävät silmää edelleen! Ottaisin ne heti mukaani jos voisin! 😉 Kun joskus ostamme poikaystäväni kanssa yhteisen isomman asunnon, aion ottaa pöydän mukanani. Tällä hetkellä se ei valitettavasti mahdu 37 neliön kaksiooni!

Halusiaisin vielä kiittää ihanasta blogistasi, jonka löysin Iholla -ohjelman myötä! <3 Tämä on ainut blogi, jota seuraan aktiivisesti ja jonka päivityksiä odotan innolla! 🙂 Päivityksesi ovat kiinnostavia ja ajankohtaisia ja välillä niin hauskoja, että toimivat hyvin päivän piristyksenä! Bloggaat myös lapsiperheen asioista, sillä tavalla kiinnostavasti, että ne kiinnostavat myös lapsettomia lukijoita! Ainakin minuun uppoaa! 😀 (Olen huomannut, että harva bloggaaja pystyy tähän..)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X