kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.08.2015

Köpiksen tuliaiset

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Saavuimme  Elsan kanssa eilen myöhään Köpiksestä Suomeen. Unille pääsin vasta yhden jälkeen yöllä, ja kello soikin tänään sopivasti kuudelta uuden viikon herätykseksi.

Mutta eipä haittaa lyhyet yöunet. Takana on ihana reissu, josta saa voimia vielä pitkin syksyä. Reissu antoi hirveästi voimia, uusia kamuja, hulluja muistoja ja jäätävä turvotus siitä kaikesta gluteenillisesta ruuasta.

Itse reissun kommelluksista postailen varmasti vielä tällä viikolla, mutta nyt ajattelin esitellä teille illan ratoksi Köpiksen tuliaiset.

Eskolle ostin Herschelin repun ja hassun Kanye-kortin Urban Outfitteristä. F puolestaan sai Disney-kaupasta minkäpä muunkaan kuin Elsa-nuken. Oikeasti olisin halunnut ostaa hänelle jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole, mutta oikeastaan sellaisia juttuja ei kaupassa kauheasti edes ollut, joten päädyin varmaakin varmempaan Elsaan.

Oma ostoksen löytyi tällä kertaa paikalliselta kirppikseltä, mutta sen taidan esitellä teille vasta Viikon kirppislöytö -sarjassa myöhemmin viikolla. Niin ja kotia koristamaan hommasin hassua kaktuskontaktimuovia ja seilorikortin kehyksiin laitettavaksi.Mihinhän nämä pistäisi? Onko jollakin teistä kokemusta seinän ”tapetoinnista” kontaktimuovilla? Meillä kontaktimuoviahan on pieninä paloina makuualkovin seinässä, mutta nyt mietin, jos kontaktoisin (uusi verbi?) kaktusmuovilla vähän isomman pinta-alan.

Kivaa iltaa!

-K-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X