kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.09.2015

Piensäilytysratkaisuja ja toisin ajattelemista

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Moni on ihmetellyt, miksi muutimme 2,5 vuotta sitten isosta rivitaloasunnosta 55-neliöiseen kerrostalokotiin. Vaikka muuttoomme tietysti liittyi monta syytä, yksi niistä oli se, että halusin haastetta. Tuntui tylsälle sisustaa kotia, jossa säilytystila vain jatkui ja jatkui, ja jossa millä tahansa tylsälläkin ratkaisulla pärjättiin.

Moni epäili, että kyllästyisimme pieneen kotiin, mutta ainakaan tässä ajassa kyllästymistä ei ole näköpiirissä. Minusta on nimittäin ihanaa ja palkitsevaa keksiä toinen toistaan erikoisempia säilytystapoja ja keksiä ratkaisuja ongelmakohtiin.

Suurin oivallukseni piensäilytyksessä näiden vuosien aikana onkin ollut se, että asiat täytyy nähdä toisin. Huonekalua tai piensisustustuotetta ei aina tarvitse käyttää vain yhdellä, alkuperäisellä tavalla, vaan pienellä pähkäilyllä voi saada aikaan hauskoja ja toimivia ratkaisuja. Hobby Hallin-sivuille tällä viikolla ilmestyneeseen postaukseen olen koonnut hauskimmat uudelle tavalla ajatellut piensäilytyskalusteeni Hobby Hallin tämän syksyn tuotteista. Käy tsekkaamassa postaus ja ideat täältä.

-Karoliina-

*kuvat Kaisu Jouppi

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X