kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.09.2015

Rapujuhlat ja viikonloppu maalla

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

F nukkuu jo vuoteessan, reissukassit on purettu ja minäkin kohta aivan valmista kauraa iltaunille.

Takana on ensinnäkin aika kiireinen arkiviikko ja sen jälkeen vielä hauska, mutta kylläkin fyysisesti väsyttävä, viikonloppu Hankasalmella. Vietimme nimittäin rapujuhlia ja kesänlopettajaisia extended familyn voimin Hanksulla.

Ensi viikolla blogi jatkaa Eskon tehopostausviikon (tämän) jälkeen taas vanhalla tutulla tavalla. Piti pyytää Esko apuihin viime viikolla, kun muut kirjoitushommat veivät tunteja illoista. Mutta nyt siis takaisin ruotuun ja kohti uutta viikkoa 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

Ahh, aina tulee niin hyvälle mielelle teidän blogin lukemisesta. Saatte arjen kaikkine pikkuärsytyksineen ja perjantain karkkipäivineen kuulostaan niin ihanalta, että huhheijaa! Keep it up 🙂

Kyllä vaan…Tai siis osa porukasta. Vesi oli 17-asteista. Mutta mina, Esko ja F lukeuduttiin rohkeiden joukkoon 🙂

Ihanaa syksyä sinnekin!!

Voihan hitsi mikä paratiisi teillä on! Ja ihania tuollaiset perhekokoontumiset. Tulee ihan lapsuuden rapujuhlat mieleen. Harmi, että se perinne jotenkin vain loppui. Vieläkö tarkenitte uida?

Teillä taisi olla hauska reissu. Tämä oli kyllä oikein sellainen hyvän mielen postaus, että ihan alkoi hymyilyttää. Ihania tunnelmakuvia. Tsemppiä syksyn alkuun ja iloista mieltä!

Noista maisemista ei voi ponnistaa ikäviä ihmisiä. Heh. Ihanat kuvat ja tunnelmat. Iloista syksyä Kolmistaan-porukalle! ?

Sylvia

Niinkö? Voi kun ihan kuulla ❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X