kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.09.2015

Nyt himottaa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
14 kommenttia

Koska olen aika täysillä elävä tyyppi, koen usein, että jos saan jonkin herkun, asian tai projektin päähäni, en voi odotella rauhassa sen saavuttamista, vaan minun täytyy toimia heti ja täysillä.

Olenpa myös huomannut, että tietyt asiat himottavat nyt tai ikuisesti suuremmin kuin toiset.

Tällä hetkellä himoitsen:

 • Maraboun Schweizer Nöt -suklaata
 • auringon lämpöä
 • ja toisaalta rauhallisia(!!) iltoja kynttilöiden palaessa, kirjaa lukien.
 • hapankorppuja (joita en tietenkään voi syödä)
 • mustaa seinää keittiöömme (ei olisi vaikea toteuttaa) ja naulakkoa eteiseemme (ostettu jo, tarvitee enää vain kiinnittä parilla ruuvilla).
 • vaatetelinettä Hobby Hallin uudesta kuvastosta, mutta joka on ilmeisesti jo loppunut varastosta, koska nettikauppa ei sitä ainakaan enää löydä.
 • kaikkia ihania syysneuleita, 70-lukumekkoja ja nilkkureita, joita muotilehdet ovat pullollaan.
 • sitä tuoksua, joka tulvii nenään syksyn ensimmäisenä ”oikeana” päivänä. Vielä en ole sitä haistanut.
 • jalkahoitoa.
 • enemmän perheaikaa ja enemmän parisuhdeaikaa.
 • näppylätöntä ihoa, mutta eihän senkään saavuttaminen onnistu (koska katso ensimmäinen pallura). Koitetaan nyt saa siis edes nuorempi iho kapselein.*
 • joululehtien ilmestymistä kauppoihin.

Mitä sinä himoitset?

-Karoliina-

*puhdas+-kapselit saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (14)

Toivon, ettei noi hirveet räpylät esiinny enää missään ja että tää suurta ällötystä herättävä blogi loppuu just ja nyt – mahti kiitos

[…] tilalle. Hayn Loop olisi haaveissa, mutta jää varmaankin taas hintansa puolesta hankkimatta. Kuten jo kerroin, kuolaan myös Hobbarin paperikuvastossa ollutta rekkiä, mutta sekin on ilmeisesti jo […]

[…] Nyt himottaa! […]

Moi!
Kommentoin nyt ekaa kertaa, kun kehoitit niin tekemään kun olitte lähdössä E:n juhlista 😉
Tohon hapankorppu-himoon voisin vinkata hyvän korvikkeen: Pirkan gluteeniton näkkileipä. Ei toki oo yhtä maukasta, mutta hyvänmakuinen ja rapea vaihtoehto rouskutteluhimoon (heh, kuulostan ihan joltain Pirkan tuote-esittelijältä!) Eipä muuta kuin hyvää syksyn jatkoa teidän perheelle!
– Maija

Miten mahtava lista 🙂 Hyvä tuo lajittelu rahaa vaativiin ja ei-vaativiin!

Joo. Kirppistapahtumista1 Sama täällä 🙂

Piti ihan googlata tämä 🙂

Oi! Ihana lista!

Love and peace <3

En tiedä, olenko täysillä elävä -tyyppi, mutta ainakin olen kaikki tänne heti -tyyppi, ja kun idea tulee, silloin se on menoa. Seuraaviin asioihin tunnen pakottavaa intohimoa:

Ensin asiat, jotka eivät vaadi rahaa:

-Kirjaa, johon koukuttua niin, ettei lukemista malta lopettaa (saa antaa suosituksia!)
-Proosan kirjoittamista (ei muka ole aikaa, vaikka ratkaisu olisi: vähemmän netissä roikkumista ja word-tiedosto auki)
-Pitkiä juoksulenkkejä (ei muka ole aikaa niihinkään)
-Sukkapuikkojen heiluttelua (en saisi neuloa enää, sillä viime syksyltä lojuu vielä yli 10 paria korissa. Jos siis on tarvetta koon 36-37 pitkävartisille raitasukille, ilmoittautukaa!)
– Iso peikonlehti olkkarin nurkkaan, joka kaipaa täytettä

Ja sitten rahaa vaativat:
-Keittiöremontti (mielessä joka päivä, deadline joulukuu)
-Kylppärin ehostus (kaakeleiden uusiminen maksaa liikaa, joten pitää keksiä jotain muuta raikkaan ilmeen saamiseksi. Pönttö vaihtui eilen, huh. Pahin ahdistus hellitti, mutta mielessä on jo uusi suihkukaappi ja allaskaappi ja sitten peilikaappi ja ja ja…)
-Sellainen pieni, siro, valkoinen tai vaaleanharmaa nojatuoli, jollaista en ole missään nähnyt, liekö siis olemassakaan (aggressiivista googlettelua takana tunteja, ehkä jopa päiviä..)
– Rentouttava kasvojen puhdistus (onko edes olemassa?)
– Matka mahdollisimman äkkiä mahdollisimman kauas, missä olisi hyvää ruokaa ja paljon aurinkoa (vaatisi palkatonta lomaa)

Tämä listaaminen sai ajattelemaan, että noista aika moni asia (lue: ensimmäinen lista) on aika helposti toteutettavissa, kun vain tekisin ajankäyttöni eteen jotain.

Tämä oli tosi kiva postaus, ja kiitos taas ihanasta blogista, joka tuo hirveästi iloa ja ajatuksia jokaiseen päivään.

Jalkahoidon juuri ”saaneena” himoitsen kasvohoidosta ( lahjakorttia käyttämättä n. 250€ 😉 )

Suklaasta.

Töiden ilosta.

Minna parikan korkkareita. (Ei sovi muodoltaan tähän listään)

Kirpputoritapahtumia

Omaa aikaa…

Katos kun blogeja ei ole pakko lukea. Siellä selaimen yläkulmassa on sellainen raksi, siitä kun klikkaa niin teksti katoaa ruudulta.

Kvikk lunsj -Maraboun uutta suklaata!

Himoitsen mun aviomiestä, suklaata, hierontaa, lasten naurua ja halauksia suukkoineen, juustoja, liikuntaa, saunaa, parisuhdeaikaa, kulttuuria…elämää! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X