kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.09.2015

Mainion Drop 2: Liinavaatteita, tonttulakkeja ja apinoita

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Oi voi! Kyllä se vaan on juurikin mun makuun, että nykyisin monista (vaate)mallistoista ilmestyy kauden aikana useampi minimallisto. Jotenkin on helpompi keskittyä yksittäisiin tuotteisiin, kun niitä ei kerralla tule liikaa. Pienissä erissä, oikeaa kauneutta, tiputellen.

10. lokakuuta ilmestyvä Mainion Drop 2 tuo mukanaan lisää villiä eläinmenoa. Mm. punaiset eläinkuosit, tonttulakit(!), kodin tekstiilit (joista lisää myöhemmin) ja apinapaidat.

Mitäs tykkäätte? Kumpi sytyttää enemmän: Drop 1 vai Drop 2?

-Karoliina-

*kuvat:Mainio

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (3)

Molemmat tosi kivoja, mutta Drop1 enemmän mun makuun! Johtuu osin ehkä siitä etten pidä mitenkään erityisen paljon punaisesta väristä! 😉 Tonttulakki tosin oli super kiva!

Hei, koska noi tulee?
En löytänyt vielä myynnistä

Tässä tulee vaan vihaiseksi!! Niin ihania noi naisten vaatteet ja sit kiusataan sillä, että niistä ei ole kuin kaksi eri kokoa! Olen kokoa xs ja toi s/m on ihan superteltta. Muilla kotimaisilla merkeillä (esim. Papu, Gugguu ja Vimma) viedään ensimmäisenä käsistä juuri pienet koot. En siis mitenkään ymmärrä, että miksi Mainio ei niitä halua tarjota lainkaan. 🙁 Niin ja kysymykseesi vastaan, että drop 2 on kivempi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X