kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.10.2015

Etukäteinen kiitospäivä!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Kyllä tulee usein valitettua ja urputettua. Ja unohtuu helposti kertoa eteenpäin ne siistit, kivat ja ilahduttavat jutut. Tällä viikollahan Jenkeissä vietetään kiitospäivää, joten teki mieli itsekin miettiä kivoja asioita.

  • Sairaan siistiä, että Hesen lastenaterian (joo, meillä syödään välillä ROS-KA-RUO-KAA) lelu ei ole mikään muovinen rihkama, vaan yleensä oikeasti jokin laadukas ja fiksu tuote. Karhuherra Paddington-kassi on toiminut jokaviikkoisena saunakassina jo vaikka kuinka kauan, Muumi-tuubihuivi on kaulassa päivittäin ja nyt fiksuja tehtäviä tehdään Hesen uudesta Oppi&Ilo-puuhakirjasta. Cool!
  • TeleFinlandin asiakaspalvelu. Pure love!
  • Samoin Turvan vakuutuspalvelu. Voiko paremmin homma enää skulata? Vaikka pesukone on hajonnut ja lapsi ollut sairaana, koskaan ei ole ollut ongelmia korvausasioissa.
  • Siskonpeti! Oikeasti VUOSIIN paras kotimainen tv:n sketsisarja. Naiset osaa, jumankekka!
  • Antti Tuiskun aitous. Jätkä on niin mahtava Vain elämässä. Aito, lämmin, lahjakas. Ja lannistumaton. Hän on niin inspiroiva!
  • Anskun Peace&Style -blogi on ihan huikean laadukas ja mielenkiintoinen. Luen sitä ahmien. Tälle mimmille nostetta ja sassiin!
  • Kyllä kiitän taas, miten upea verovaroin pyöritetty kulttuurikeskus löytyy melkein jokaisen ihmisen lähimaastosta. Ai mistä? No kirjastosta tietysti!

Mikä sua on ilahduttanut lähiaikoina?

-Karoliina-

Siskonpeti-kuva: Yle

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (12)

Voi eeii, senkin päivän piristys! Oot ihana <3

Oi kiitos ❤ Ja te kiitoksenne ansaitsette! Aina vastataan nopeasti ja luurin toisessa päässä on iloiset ja osaavat tyypit! (Plus itse liittymä kuuluu myös meidän mökillä täydessä korvessa ja laskut on pieniä) Terkut koko tiimille!!

Plus Hesessä on paremmat ranut + gluteenitom Hamppari!

No niin vietetään ? Mitä mä oikein sekoilen??

Oi miten ihanaa!

Tele Finlandin asiakaspalvelua ilahdutti suuresti tämä sinun kirjoituksesi! 🙂 🙂 Kiitos maininnasta Karoliina <3 Käy kurkkaamassa meidän Facebook-sivu kun ehdit: teimme postauksen ajatuksistamme luettuamme tämän kirjoituksesi! iloisin terveisin: Mia / Tele Finland

No toivottavasti ei! Hui!

Pienet vakuutusasiat yleensä hoituu yhtiössä kuin yhtiössä helposti. Isompien vakuutuskorvausten ollessa kyseessä homma ei aina pelaakaan niin helposti ?… Mutta noita isompia ongelmia ei toivottavasti tulekaan monta matkan varrelle…

pitääkin käydä ensi kerran mäcin sijaan siis hesessä! 😉 antti on aivan mahtava! hänestä aidompaa ihmistä saa tosiaan etsiä <3

Vink, vink.. Jenkeissä vietetään kiitospäivää vasta marraskuun neljäntenä torstaina 🙂

Kun mainitsit sanan kiitospäivä, tuli mieleen 10v takaa upea juttu. Olin silloin Karibian risteilyllä viikon, juuri kiitospäivän aikaan. Oli siellä upeaa, loistokasta. Illallinen oli sanoinkuvaamaton ja pöytien koristelu. Vihanneksista ym oli tehty isoja jääveistoksia (sulihan ne!). Kaikista ensinnä oli valokuvaus kierros ja sitten vasta juhla-aterialle.
Tämä meni nyt vähän ”asiasta viidenteen”.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X