kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.11.2015

Lasten pikkujouluvaatesuosikit

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Eihän nyt ole yhtään liian aikaista pohtia, millä tamineilla pikkujoulu, joulu ja kaikki muutkin joulun juhlat (mm. F:n synttärit), otetaan vastaan. Eihän? Kokosin alle mun lasten jouluvaatesuosikit kolmelta merkiltä: Lindexiltä, Mainiolta ja Polarn O. Pyretiltä.  Ideana se, että jokaista juhlavaatetta voi käyttää myös arkenakin juhlan jälkeen, jos vain yhdistelee sen vähemmän juhlaviin elementteihin. Itse nimittäin vierastan ajatusta, että vaate ostettaisiin vain yhtä tai kahta käyttökertaa varten.  Lindex, Vintage-mallisto 2015

Mainio, Drop 2 / AW2015

Polarn O. Pyret

Millä vaatteilla teillä otetaan joulun kemut vastaan?

-Karoliina-

*kuvat merkkien omia

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Rosita! Haaste rekisteröity…seuraa blogia viikonloppuna ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X