kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.11.2015

Menovinkki lapsiperheille !

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Mä jo kerroinkin teille tästä viime viikolla, mutta muistuttaisin vielä. Tämän viikon lauantaina (14.11) Punavuoressa, Tammen kirjakaupan tiloissa, vietetään Lastentori-tapahtumaa. Mukana tapahtumaa tekemässä mm. Raikastamo, Po.P, Aarrekid ja Lilla Company. Niin ja joukko perhebloggaajia, jotka myyvät oman lastenkaappinsa vaatteita kirppishinnoin. Mukana ainakin Magicpoks, Oi Mutsi Mutsi, Lähiömutsi ja meikäläiset.

Tervetuloa!

-Karoliina-

P.S. Meille käy vain käteinen!

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (3)

Yhyy, miks kaikki kiva aina Helsingissä? 😀 Täytyykö sitä alkaa itse kehittelemään tänne Turkuun lastentapahtumia? 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X