kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.11.2015

Meidän lauantai

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

 

Onpa ollut kiva lauantai!

Aamulla Esko ja minä suuntasimme Riikan blogin ja Lasten PR:n järjestämään Lasten tori -tapahtumaan, jossa bloggaajat kirppistelivät ja näytteilleasettajat myivät omia tuotteitaan. Itse en paljon oman pöytäni takaa ehtinyt tapahtumassa muuten palloilla, mutta mukavaa oli. Oli ihana nähdä niin monta blogikamua, kivaa lukijaa tai muuta kirppistelijää samalla kertaa.

Harmikseni en ehtinyt muiden bloggaajien kanssa sushille keskustaan, kun meidän piti lähteä Eskon sählymatsin takia jo aikaisemmin kotiin. Mutta olipa toisaalta ihana päästä jo F:n luo.

Kun Esko lähti matsiin, minä ja F suuntasimme kotiostarillemme kahville, kakulle ja kirjakauppaan. Harmitti, että mukanani oli vain kännykkä. Tuo lähi-Fazer kun on niin kaunis, että sieltä saisi oikealla kameralla ihania kuvia.

Mukaan kirjakaupasta tarttui uusin Siiri. Kirjan olisi saanut Lasten toriltakin -40% hintaan, mutta minulla on periaate, että haluan ostaa mahdollisimman usein kirjan lähikirjakaupastamme, jos se on vain mahdollista. En tiedä, onko teollani mitään merkitystä, mutta ainakaan en halua olla se tyyppi, jonka takia ostarin pienet liikkeet kaatuvat.

Mites teidän lauantainne sujui? Kävittekö Lasten torilla?

Huomenna on päivä, jolle meillä ei ole (vielä) mitään suunnitelmia. Mahtavaa! Sellaista päivää ei ole ollut varmasti kuukauteen!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (10)

Oi, mukava lauantai teilläkin . Mekin perheen kesken käymme lähes joka viikonloppu kahviloissa. Ihania paikkoja paljon- aina koitetaan keksiä uusia paikkoja. Parhaimpiin sitten palaa aina uudestaan. Kahvin ja leivostenkin maku 😛 tottakai vaikuttaa 😉

Mutta ei meilläkään huomiselle sovittuja menoa, ihanaaa. 🙂 Keksitään jotain kivaaa… vaikka pikku kahvilaa. Helsingissäkin on joitakin suosikkeja.

No niin muuten oli…muutenkin voittajajoukkue oli huomattavasti parempi…Tuleppas katsomaan, kun pelataan heitä vastaan uudestaan joskus keväällä..Kaikkea hyvää!!

Te hävisitte 😉 toisella puolella oli liian hyvä veskari 😉

Äh. Tuo kaikki on niin surullista!

Mä olen miettinyt yhtä ideaa, mutta saa nähdä, keksinkö siihen riittävästu fiksua sisältöä ?

Me kävimme Ikeassa! Oli pari muutakin ihmistä,huh!

🙂 No, onpas sattuma. Hävittiinkö vai voitettiinko, kun meillä oli kaksi matsia?…Terveiset miehellesi!!

Sama sählymatsi muuten vaikutti meidänkin elämäämme 😀 mies tuli kotiin kertoen, että vastajoukkueessa pelasi ”se bloggaajamies, jota sä seuraat joka somessa, se joka oli siinä iholla -sarjassa”. Kuvauksen perusteella ei tainnut olla kovinkaan montaa vaihtoehtoa 😉

Viikonlopusta on ollut vaikea nauttia viime yön uutisten takia 🙁

Hei, tuli mieleeni kymysys teijän kolmikolle. Ootteko tälle vuodelle kaavaillu uutta joulukalenteria? Viimevuoden ”HMJ” oli niin mainio 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X