kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.11.2015

Instagram-suosikkini lastenhuoneeseen

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Mä olen tullut siihen tulokseen, että paras tapa seurata ulkomaisia bloggareita on ryhtyä heidän Instagram-seuraajakseen. Kielellä ei ole väliä, kun voi vain katsella kauniita kuvia ja saada samalla sisustus-, koristelu- ja pukeutumisvinkkejä.

Olen jo pidemmän aikaan seurannut muutamaa pohjoismaista bloggaajaa, jotka ovat kuvissaan nostaneet esille ihania metallinaulakoita ja -hyllyjä. Nuo bloggaajat ovat yhdistäneet hyllyt lastenhuoneeseen, mutta olen monta kertaa ajatellut, että ne sopisivat kyllä aivan hyvin myös ihan aikuisten käyttämiin tiloihin. Pieneksi piristysruiskeeksi!

No mitä sitten tapahtuikaan? Muutama viikonloppu sitten minä kävin Lasten PR:n avajaisissa, ja kun menin pesemään käteni, riippui käsipyyhe juurikin sellaisessa talohyllykoukussa, jota olin monta kertaa ihaillut Instagramissa. Selvisi, että kyseessä oli Tresxics-merkki, jota suomalainen MaxPlay-kauppa tuo Suomeen. Ja kaiken lisäksi:  Tämän merkin takaa löytyi moni muukin Instagram-ihastukseni!

Kuka muu surffailee Instassa juurikin sisustus- ja pukeutumisvinkkien perässä? 

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (2)

Hmmm…. me tarvittais Kaamokselle naulakkotilaa eteiseen. Mutta seinässä ei ole tilaa. Aloin miettimään voisinko mä kiinnittää nuo pilvinaulakot vanhaan laatikostoon ja koristella koko laatikoston tarroilla. Hmmm….. vois toimia!

Miksipäs ei?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X