kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.11.2015

Ikean jouluilta ja Suomen paras burgeri

Teksti
Karoliina Pentikäinen
13 kommenttia

 

Mä olen pistänyt tällä viikolla ranttaliksi. Tiistaina mä vierailin Ikean jouluillassa ja torstaina puolestaan Herlevin Akselin Naughty Brgr -raflan avajaisissa. Yleensähän mä en valitettavasti juuri koskaan ehdi – tai halua työpäivän jälkeen ehtiä – arki-iltamenoihin, mutta nyt kun kirjoitushommia on tullut tehtyä yöpuku päällä kaikki päivät, on ainakin joinakin iltoina kiva käydä vähän ihmisten ilmoilla.

Ikealle on tulossa keväälle aika älyttömän ihania juttuja. Sellaisia, joista aika todella varmasti tulee samanlaisia somehittejä kuin vaikkapa blogimatosta. Naughty Brgrista täytyy puolestaan sanoa sen verran, että nyt on löytynyt elämäni paras burgeri! Tähän mennessä ykkössijaa on pitänyt Stefan`s Stakehousen hamppari, mutta kyllä Naughtyn burgeri ohitti senkin herkun. Täytynee muuten mainita se, että söin Naughtyssä ekan kerran kahteen vuoteen kokonaisen ei-gluteenittoman aterian. Ai miksi? No kun tuoksui niin ihanalle, enkä viitsinyt häiritä muutenkin jo kiireisiä kokkeja siinä ruuhkassa, vaikka tokihan Naugtysta myös gluteenittomia saa. Ja arvatkaapa mitä? En saanut MITÄÄN allergiaoireita.

Mullahan ei tietenkään ollut kameraa mukana kummissakaan kemuissa, mutta onneksi Ikea oli hommanuut kuvaajan paikalle. Molemmista löytyy kuitenkin kännykkäotoksia blogin Instasta.

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

P.S. Pitäisikö mun alkaa käyttämään Snapchattia?

*kuvat: Pasi Salminen

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (13)

Pitäis alkaa käyttämään 😉 snapchat on paras!!

Juu, ei ole. Onneksi minulla on vain yliherkkyys, ei keliakia. Silloinhan gluteenia ei saisi koskaan edes testata…

Stockholm-raitamattoa kutsuttiim blogimatoksi aikanaan, kun se näkyi kaikissa blogeissa.

Niin olen kuullut..olen vaan tämmöinen somemummo!

Beni Ouarain -matto varmaankin. Tuntuu, että sitä hehkutetaan vähän jokaisessa blogissa.

Keliakiahan ei ole allergia vaan autoimmuunisairaus joten varsinaisesti kyse ei ole allergiaoireista. Mukava että keliakiasi ei ole niin rajua laatua että silloin tällöin gluteeniherkut eivät suuremmin keikauta venettä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X