kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.12.2015

Eka päivä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Onpas ollut kummallinen päivä. Eilen oli viimeinen virallinen päiväni kirjankirjoitusvirkavapaalla. Ja tänään oli ensimmäinen työpäiväni pitkästä aikaa leipätöissäni.

Tämä vuosi on ollut yksi kummallisen elämäni kummallisimmista vuosista monellakin tavalla, mutta kyllä tämä syyskausi on vetänyt pohjat vielä koko aikaisemmalle vuodelle. On ollut toisaalta todella erikoista ja toisaalta taas todella helppoa irtautua siitä arjesta, johon on jo niin juurtunut ja tottunut. Itsensä herrana olemisessa on ollut ihania puolia, mutta myös niitä negatiivisia.

Ihanaa joulukuun ekaa! Olettehan huomanneet, että tänä vuonna teitä viihdyttää Hyvän olon joulukalenteri? Eka luukku on katsottavissa täältä.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X