kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.12.2015

Jyväskylän joulumarkkinat

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Olin lauantaina vanhempieni ja F:n kanssa Jyväskylän Paviljongissa joulumarkkinoilla. Vitsi, kun oli ihanaa kierrellä käsityökojujen keskellä ja nauttia lopuksi ihka oikea joulupuuro.

Oli muuten myös kiva tavata teitä lukijoita sattumalta markkinoiden pitkillä käytävillä. Johtuikohan tervehdykset joulutunnelmasta vai keskisuomalaisten luontaisesta välittömyydestä, mutta yhtä kaikki – hyvä mieli niistä tuli!

Myyntipisteistä mieleeni erityisesti jäi Mailandian ihanat tekstiilit ja kortit, Teippitarhan mahtavat joulukortti-ideat ja teipit, Käsine TM Oy:n kotimaiset nahkarukkaset (F:n piti saada pinkit!), Bella Miinan tyylikkäät joulukoristeet, Sari Pelhon ihanat julisteet ja kodinsisustustuotteet, Papun tuoksuvat kahvit ja Kelttikorujen kauniit sormukset.

Oletko ehtinyt jo joulumarkkinoille? Mistä löytyisi parhaat markkinat?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (5)

Jos Jyväskylässä päin liikut, niin Toivolan vanhan pihan Joulupiha on kaikin puolin ihan paras juttu.

Kiitos vinkistä. Nyt alkoi taas tehdä mieli joulupuuroa!

Se on ihana!!Olen käynyt monta kertaa ❤

Turun vanhan ajan joulumarkkinat on must tänä vklp 3/4 ennen joulua 🙂 Ulkona lyhtyjen ja joulukuusen loisteessakäsityöläiset myyvät pienissä kojuissaan kaikenlaista ja lopuksi (tai aluksi tai keskiöksi tai vaikka kaikiksi:) voi käydä glögillä ja joulu herkuilla samassa ”mökissä” mistä aattona julistetaan joulurauhaa koko suomeen 🙂

Mulle on ehdoton aina Espoon Steinerkoulun Elonkehrä joulumarkkinat. Ne on tänä vuonna la 12.12. Klo 10-16. Facesta löytyy tapahtuma ja vähän tietoa mitä löytyy. Siellä me käydään tytsyn kanssa syömässä parasta joulupuuroa ja askarrellaan kynttilät mummoille. Siellä on myyntikojuja (ekojuttuja) ja pisteitä missä voi tehdä lapsen kanssa kaikkea kivaa! Suosittelen lämpimästi

(en itse ole myymässä siellä joten sellainen myyntipuhe ei ollut mutta tästä saan sen joulunhengen rippeenkin syttymään että pakko päästä)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X