kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.12.2015

Kaunein perhekalenteri 2016

Teksti
Karoliina Pentikäinen
13 kommenttia

Mä olen oikeastaan siitä asti, kun F on ollut meidän perheen jäsen toivonut, että löytäisin meille kauniin ja toimivan perhekalenterin. Kun talossa on kolme jäsentä, joilla jokaisella on omat menonsa, olisi hirveän kätevää laittaa jokaisen omat jutut yhden kalenterin sisään.

Kuulin jo muutama vuosi sitten käsitteen perhekalenteri, mutta en ole sellaista koskaan tullut ostaneeksi. No miksikö? Siksi, kun kaikki perhekalenterit, joihin olen törmännyt, ovat olleet julmetun rumia. Ja niinpä meillä on yritetty änkeä pieniin, mutta kauniisiin seinäkalentereihin kaikki olennainen…siinä onnistumatta.

Löysin jo alkusyksystä Kaapelitehtaan Rosebudista Polkka Jamin perhekalenterin vuodelle 2016, ja ostin sen jemmaan tulevaa vuotta varten. Ja kas kummaa. Se uusi vuosi kolkutteleekin pian jo ovella. Jos siis kaunis perhekalenteri on vielä hakusessa, tässä yksi vinkki. Niitä näyttää löytyvän ainakin Polkka Jamin omasta nettikaupasta vielä.

Mikä on teidän perheen tapa pitää asiat järjestyksessä? Synkatut sähköiset kalenterit vai paperiversio?
-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (13)

Vannon perhekalenterin nimeen! Näin olen tehnyt jo kymmenisen vuotta.
Tällä hetkellä käytössä on Granitin ihana mustavalkoinen perhekalenteri. Sen ainoa miinus on oikeastaan nimipäivämerkintöjen puute.
Monena vuonna olen tehnyt kalenterin itse ifolorin kuvapalvelussa.

Tuo pitää vielä opetelle!

Onpas hyvä, että ovat noin kätevästi saatavilla!

Hyvä idea tuo perheluukku. Lainaan ideaa 🙂

Ai Granitissakin on? Hyvä tietää jatkoa ajatellen. Ihana kauppa!

Ehdottomasti synkattu perhekalenteri. Ei meillä pärjättäis paperisella. Sinne unohtuis merkata puolet menoista ja koska päivän aikana saattaa jo pelkästään yhdellä olla useampi meno, olis seinäkalenteri ihan sillisalaattia..

Eikä! Just eilen ostin saman kalenterin Suomalaisesta kun tuohon heti ensisilmäyksellä rakastuin! Eli näitä löytyy siis myös Suomalaisista kirjakaupoista.

Meillä on ollut varmaan kymmenen vuoden ajan ollut nimenomaan perhekalenteri jääkaapin ovessa. Ei tultais toimeen ilman. Yleensä ostan sen kun ilmestyy kauppoihin. On tullut ohareitakin, esim. Niitä mis ei oo nimipäiviä tai viikon tai sunnuntait on niin haalealla että kaukaa vaikea nähdä.

Nyt satsasin rahaa vähän enemmän ja ostin muumikalenterin. Jokaiselle perheenjäsenelle oma kolo ja lisäksi Perhe- kolo jos on yhteisiä menoja. Toki menot on aikuisten kalentereissa mutta niitä ei muista jakaa toisille…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X