kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.12.2015

Viime hetken lahjavinkit Bellapuodista

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Heinz-juliste // Mummi ja minä -käsipesu // Qualy Desk Bunny -klemmarinpidike

Qualy winter & summer -maustesirotinsetti // Bloomingville-roskakori //  Cotton Ball -valosarja

luomuraaka-aineista valmistetut Spa-kylpytuotteet// peili naulakolla // Happy-pyyhesetti

Mä poimin mun 9 suosikkituotettani Bellapuodin valikoimasta silmällä pitäen viime hetken joululahjoja, mutta myös uuden vuoden juhlien tuliaisia. Minkä kollaasin tuotteista haluaisit itse saada lahjaksi? Suosikkieni suosikki minulla on tuo peilinaulakko suomikoti.fi:stä.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (6)

Julisteessa on jotain tosi kivaa

Voi apua! Ensi viikolla tulee ehkä yksi lahjavinkki, mutta se on suunnattu niin miehille kuin naisillekin!

Niin mustakin!

Happy-pyyhesetti on mun lemppari!

Mitenköhän selviän, kun olen vasta yhden lahjan ostanut.. Kaikki muut tuntuvat olevan niin hyvissä ajoin näissä lahja-asioissa tänä vuonna. Ehtisitköhän tehdä jonkun postauksen koskien miesten joululahjoja? :—)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X