kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.12.2015

2015 - jumituksen vuosi!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Kliseistä, ah niin kliseistä. Vuosi 2015 on mennyt nopeammin kuin mikään vuosi tähänastisessa elämässäni. Jos viime vuonna kerroin tähän samaan aikaan, että 2014 oli elämäni vaiherikkain, on vuosi 2015 tuntunut puolestaan juosseen ohitseni niin, etten ole oikein itse ehtinyt edes mukaan. On ollut kyllä kivoja hetkiä, uusi ihmisiä ja mahdollisuuksia, mutta silti tuntuu, kuin istuisin tismalleen samassa paikassa kuin vuosikin sitten.

Blogia selatessa kuitenkin huomasin, että kyllähän vuonna 2015 tapahtui sittenkin monia asioita : Täytin 30 vuotta. Sain ainakin kaksi uutta ihanaa ystävää, kiitos Iina ja Peppi. Kerroin, kuinka bloggaajaäiti voi pilata lapsensa elämän, kuinka sängyssä koolla on väliä ja miten neljä mutsia selvisivät blogireissusta! Neiti-F täytti viisi ja suruakin koettiin, molemmissa suvuissa.

Millainen oli teidän vuotenne 2015? Niin ja mitä odotat tulevalta blogivuodelta osaltani?

Itse yritän pysyä vielä enemmän rehellisenä itselleni ja teille. Se tarkoittaa sitä, että postaustahti ehkä vähän hidastuu, mutta sisältö – toivottavasti – paranee! Miltäs se kuulostaa?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (6)

Meidän vuosi sisälsi muun muassa yhden kuukauden Berliinissä koko perheen kesken, yhdet Ryhmä Hau -teemaiset viisivuotissyntymäpäivät, yhden uuden työpaikan sekä yhden haikean eron siitä edellisestä, liian vähän grillailua ja auringon ottoa sekä kauan odotetut kaksi viivaa raskaustestissä. Toisaalta tänä vuonna olin myös usein huolissani terveydestäni ja välillä väsyneempi kuin aikoihin. Jännä sinänsä, että yksittäisinä päivinä ja viikkoina tuntuu usein, että elämä on vain yhtä maksalaatikkomaanantaita eikä ikinä tapahdu mitään erikoista, ja sitten kun jälkeenpäin katsoo, huomaa, kuinka paljon yhdessä vuodessa onkaan tapahtunut.

Tykkäys myös suunnitelmille blogin suhteen, kuulostaa hyvältä. Mahtavaa uutta vuotta koko perheelle!

Tästä onkin tulossa postaus jo huomenna ? Olit siis asian ytimessä oikein kunnolla!

Ihanaa uutta vuotta ❤

Tsemppiä ja hyvää oloa! Onnea ❤

Olisi kiva kuulla kommenttinne vuodentakaisesta postaukseen, jossa annoitte uudenvuodenlupauksia vuodelle 2015. Miten meni? Riideltiinkö vähemmän ja auttoivat Esko kotitöissä? Entä miten kävi nukkumisen omassa sängyssä?

Oma mennyt vuosi on sisältänyt mm. haikean työpaikan vaihdon, uuden sydänystävän löytymisen, huiman määrän lasten kasvua, paljon stressiä ja riittämättömyydentunnetta. Ihan uskomaton vuosi takana! Vaikka se tuntuikin vievän kaikki mehut, niin valtavasti olen vuodelta myös saanut!

Tämän vuoden aikana sain raha-asiat paremmalle tolalle. Tänä syksynä aloitin yamk-opinnot työn ohella. Tekemisen puutetta ei ole ja se tuo haastetta uuteen vuoteen. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista! Yritän taukoa päähäni, että ole kiitollinen siitä mitä sinulla on, äläkä sure mitä ei ole. Haaveita pitää kuitenkin olla, mutta positiivisella asenteella. Keskityn omaan hyvinvointiin työn ja opiskelun keskellä.

Toivoisin blogiin välillä vähän syvempää otetta asioihin. Mukavaa uutta vuotta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X