kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.01.2016

Uusi postaussarja: Kolmistaan suosittelee!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Vaikka mulle tulee viikoittain mieleen joitain asioita, esineitä, merkkejä, tuotteita, ruokia tai paikkoja, joita tekisi mieleni suositella teille, hirveän usein unohdan tehdä niin. Se johtuu ehkä siitä, että koska blogini ei ole varsinaisesti tyyliblogi, tuntuisi irralliselle kirjoittaa vaikkapa lempikynsilakastaan kokonainen postaus. Mutta koska edessämme on uusi vuosi ja uudet kujeet, päätin, että uusi postaussarja saa olla se paikka, jonne kokoan omat lempparijuttuni.

Ensimmäiseksi esittelen teille mun luottohuulipunan. Tai siis paremminkin huulilakan, Kicksin oman huulilakan, jonka löysin ehkä vuosi sitten. Olin varsinaisesti mennyt Kicksiin etsimään Make Up Storen kauan huulilla pysyvää huulipunaa, mutta myyjä suosittelikin minulle lakkaa. Olin aluksi vähän epäilevä, koska ajattelin myyjän TIETYSTI suosittelevan liikkeen omaa merkkiä, mutta onneksi silti nappasin lakan mukaani. Ja niinhän siinä kävi, etten ole oikeasti tuon jälkeen käyttänyt mitään muuta huulimeikkiä (huulirasvoja lukuunottamatta tietysti).

Siinä missä huulipuna on usein vain sellainen pehmeä meikkikerros huulten päällä, lakka muodostaa oikeasti todella jämäkän ja kuivan kerroksen huulten pintaan. Lakka kestää pusut, ruuan ja tunnit. On siis ihan täydellinen meikki!

Ainoa miinus huulilakassa on se, että se kuivattaa huulia. Varsinkin, jos lakkaa lisäilee päivän aikana (koska kyllähän lakka kuluu kolmen ruokailukerran jälkeen hieman keskeltä), voi se mennä helposti paakkuisaksi huulen pintaan. Siksipä arkimeikissäni usein laitankin huulirasvaa lakana päälle tai alle, jolla huulet pysyvät pehmeinä. Tämä toki vähän vähentää lakan pysyvyyttä, mutta siitäkin huolimatta lakkaa pysyy paremmin kuin MIKÄÄN longlasting-huulipuna ikinä!

Koska Kicksin huulilakkavärivalikoima ei ole aivan täydellinen, ja himoitsen uusia värejä koko ajan (esimerkiksi sinistä, turkoosia ja mustaa!), kerro vinkkisi, jos olet törmännyt hyviin huulilakkoihin muuallakin!

Niin ja hei: Onko kategoriaa, josta toivot seuraavaa Kolmistaan suosittelee -postausta?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (10)

Kävin ostamassa tällaisen ja oikeassa olet. Väri pysyy huulissa todella hyvin. Kiitos vinkistä!

Mattimyöhänen kirjoittaa: Jeffree starin lakoista oon kuullu pelkkää hyvää ja niitä onkin aikalailla aina valkosesta liilaan ja pinkkiin

Nyt tuli vasta mieleen tää postaus kattoa uudelleen ja huomasin et olit kysynyt lisäinfoa 😀
Mutta joo, Suomesta MUA:aa ei valitettavasti saa, mutta verkkokauppa toimii hyvin ja toimitus kestää noin viikon. Kävipä tässä nyt sit silleen että tän postauksen innoittamana menin ostamaan noista Velvet Lip Laquereista sävyt Kooky, Symphonic ja Tranquility. Voin raportoida koostumuksesta ja pysyvyydestä ym. kun ne käsiini saan 🙂

Pidän kyllä samoja. Ehkä tiukimmat ja räikeimmät (esim. revityt farkut ja lippikset) karsin. Sisäkenkinä käytän tennareita.

Voiko tuota MUA:aa ostaa muualta kuin netistä?

Täällä kanssa yksi Kicksin huulilakkojen rakastaja, mutta huomannut saman, että värivalikoima ei ole hirveän laaja. Mielelläni minäkin kuulisin, jos joku on törmännyt yhtä pysyvään lakkaan, mutta esimerkiksi aivan tavallisena klassisena kirkkaanpunaisena!
Kicksin punaiset kun ovat oranssi, pinkki ja sitte tuo tumma, lähes viininpunainen.. ja tavallinen kirkas punainen puuttuu.

En tiedä sopiiko tämä varsinaisesti suosittelu-postauksen ideaksi, mutta toivoisin postausta ”työlookistasi”. Olet aina kuvissa niin ihanan tyylikkään ja raikkaan näköinen ja asukokonaisuutesi ovat ihania. Haluaisin kuulla, että pidätkö esimerkiksi töissä samoja asuja ja kenkiä kuin muuallakin, vai onko sinulla esimerkiksi jotkin työkengät?
T. Opettajanalku työvaatemietintöjen äärellä

Mainitsit tämän jossain postauksessa kauan sitten (oiskohan ollu sillon kun olit sen ostanut) ja silloin kävin saman ostamassa. Kertaheitolla meni meikkipussin ykköstuotteeksi, joten kiitos siitä! Ite oon uusien himossa kattellut esim MUA-storen Velvet Lip Lacquereita, joita ei ole ainakaan hinnalla pilattu. Tästä syystä voisi uskaltaa kokeilla erikoisempiakin värejä. Näitä en siis ole vielä itse ostanut, mutta merkin muita meikkejä olen käyttänyt.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X