kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.01.2016

Pienen askartelijan tehopakki

Teksti
Karoliina Pentikäinen
18 kommenttia

Yksi F:n lempipuuhista on askartelu. Ja vaikka se aivan ihanaa puuhaa onkin, olen ollut välillä aika pulassa niiden kaikkien tarrojen, saksien, kimalleliimojen ja värien keskellä.

Synttäri- ja joululahjatoiveiksi F ilmoitti taas uusia askartelu- ja piirustusvälineitä, ja minä pohdin kuumeisesti, minne ne kaikki taas sullotaan. Kunnes keksin, että yksi lahjatoive voisi olla työkalupakki. F:n isomummon antama pinkki työkalupakki onkin ollut loistava pienen askartelijan apuväline. Siellä säilyvät tallessa kaikki tarpeellinen. Sitä voi kuljetellä pitkin asuntoa ja se ei vie edes hyllyllä hirveästi tilaa.

Aloin pohtia, pitäisikö minun hankkia työkalupakki kaikille wc:n kamoilleni. Meikeille, pompuloille, rasvoille ja muille. Voisin kuvitella, että jokin tällainen House Doctorin pakki voisi olla aika ihana aukaista aina aamuisin.

-Karoliina-

 

Kommentit (18)

hyvä idea! mistä tuo F:n pakki on peräisin?

Meillä ihan sama säilytysongelma,tosin vielä ratkaisematta. Onko tietoa,mistä tuo F:n Pakki on hankittu?

Tosi hyvät ideat, juuri jotain tällaista ratkaisua olen kotiimme kaivannut – kiitos!!

Toimii!:) Myös pinneille, pompuloille ja meikkitarvikkeille.
Itselläni on ompelulaatikko tässä käytössä

Lisävinkki; Jos on paljon erivärisiä parereita, tarroja, stanssausjätettä yms. niin ne saa helposti järjestykseen laittamalla muovitaskuissa kansioon. Eri väritkin saa näppärästi lajiteltua. Helppo liikuttaa ja pysyy kivasti järjestyksessä. 🙂 Mistä muuten ostatte askartelutarvikkeita? Itse olen suosinut mm. Tigeria. Lildliä sekä toisinaan sinooperia.
T: Pienen askartelija innokkaan avustaja. 🙂

Uuuuuuuuuu!!! Jes!!! Taputus, taputus, taputus, HURRAAHUUTO!!! JES!!! Kiitos kaunis. Näin simppeli idea ja mulla ei tullut edes mieleenkään! Täällä 2- ja 4-vuotiaat askartelijat… Ja askartelun tuoma KAAOS. Tämä on jo lähellä kotiäidin märkää päiväunta, tästä se lähtee, etenkin kun päässä kuuluu välillä PIMPOM kaaoksen keskellä. Kiitos 🙂

Hei! En löytänyt postausta,johon olisin kommentin halunnut jättää,joten jätän sen tähän. Puhuit kyseisessä postauksessa kuolemasta ja sen selittämisestä. Ja ymmärrän erittäin hyvin, että blogin haluaa pitää positiivisena,mutta halusin silti kommentoida ja kysyä asiaa. Itse olen syvästi pohtinut näitä asioita, sillä äitini kuoli äkillisesti. Haluaisin näin kommentin muodossa kuulla sinulta ajatuksia kuolemasta. Minulle se on suuri pakokauhun tunteen tuottaja, sillä en voi sitä käsittää. Onko kuoleman jälkeen enää muuta kuin tyhjyyttä? Mikä järki tässä kaikessa on, käydään täällä kääntymässä ja ollaan vain pieni osa historiaa, jolloin ajan saatossa meistä tulee tuhkaa ja katoamme tuuleen. Loppuuko kaikki siihen? Emmekä näe enää omia rakkaitamme? Ajattelin laittaa sinulle kommentin, sillä voisin saada sinunlaiselta myönteiseltä ihmiseltä uusia näkökulmia asiaan,ymmärrän jos aihe on liian syvällinen. Kiitos jo etukäteen ♡♡

Aivan loistava idea! Tällaisen pakin meidä neiti saakin synttärilahjaksi.

Äitini (joka siis hommasi pakin mummon puolesta) kertoi sen olleen jostain nettikaupasta. Hän ei muistanut, mistä. Enkä itsekään löytänyt googlaamalla 🙁

Kiva, jos oli hyvä vinkki!

Tigeristä ja ”paremmat” värit Suomalaisesta.

Mahtavaa 😀

Esko kirjoitteli tosiaan kuolemasta tovi sitten.

En usko, että tuohon löytyy mitään vedenpitävää pelastusta tai pakokauhua poistavaa apua. Aihe on rankka ja synkkä, ja mitä nuorempi ihminen kuolee, sitä vaikeampi asia on ymmärtää tai hyväksyä.

Mä uskon taivaaseen, joten minusta kaikki ei lopu kuolemaan. Se on lohduttava ajatus minusta.

Tämähän se on ! Kiitti!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X