kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.01.2016

Sähköiset talvihiukset aisoihin

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

Nyt voi todella sanoa, että tällä viikolla on ollut pipokelit. Pipo ja -27°c. Se onkin ihana yhdistelmä hiusten kanssa.

Mun ja F:n pelastus tänä talvena ollut erilaiset lettikampaukset. Huomasin jo aikaisemmin, että letti on ainoa kampaus, joka a) pysyy F:n menossa koko hoitopäivän ja b) ei paina pientä päätä pipon ja kypärämyssyn alla.

Viime viikkojen aikana olen kuitenkin innostunut lettiämään myös omia hiuksiani, koska sain joululahjaksi äidiltäni Jenni`s Hairdays -Jennin Letille-kirjan (ja koska hiukseni ovat niin kauheassa kunnossa, ettei niitä kehtaa pitää enää auki).

Paras tapa kesyttää pipon alle jäävä ja sisällä sähköstä lentävä tukka onkin minusta juuri letti. Sen voi tehdä jopa yhden päivän ”vanhoihin” hiuksiin, ja jos sähköisyys hiuksissa yltyy, voi lettikampauksen alle suihkutella kevyttä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Niin ja ei tämä kuvienkaan vähän rähjäinen, koko päivän menossa mukana pysynyt sotkuletti ole hullumpi. Itse asiassa pidän siitä enemmän kuin ihan tuoreesta ja siististä aamuletistä.

-Karoliina-

Kommentit (8)

Ja joskus letti näyttää ihan parhaalta, jos sen tekee illalla, niin aamulla se on täydellinen 😉

Voi sinua! Treeniä, treeniä! Musta leteissä (ainakin aikuisen päässä) saa vähän tukka hapsottaakin!

Oi mikä tukka!! Kade!

Musta tämän kirjan ohjeet ovat todella selkeitä. Parempia, kuin monissa vastaavissa, joita olen kirjakaupoissa selaillut!

Mulla ei sentään 😀 Terkuin:Pyörijä

todella kauniita, mutta kuka kehveli noita osaa vääntää! Itse oon ihan toivoton pitkän tukkani kanssa ja tavislettikin vie kolmesta kuuteen kertaa, kun aina joku menee pieleen ja pitää ottaa uusiksi. Pitäis vissiin tosiaan harjoitella…

Vitsit ku osais laittaa itelleen noin kivan letin! Miulla tukka tuonne alaselkään saakka ja nyt pakkasilla supersähköinen eli todella ärsyttävä :/
Pitää varmaan alkaa opettelemaan 😉

Totta, että menossa muhjaantunut letti on kaunein! Tuo kirja on kyllä pakko hankkia. Kiitos vinkistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X