kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.01.2016

Pieleen menneet blogikuvat

Teksti
Karoliina Pentikäinen
9 kommenttia

Aina ei tuo kuvattavana oleminen onnistu…

Hauskaa viikonloppua!

-K-

 

Kommentit (9)

Tuo on totta : Pieleen menneet tosiaan ovat usein niitä aidompia!

Kiva, jos oli vähän erilaista katseltavaa 🙂

Hahah tulin instagramin perusteella kattomaan pieleen menneitä ostoksia… Vähän ensin hämmennyin 😀 mutta hauskoja otoksia!

Kauniista ihmistä ei saa rumaa kuvaa ollenkaan , vaikkei pose aina ihan kohdillaan ole. Toisaalta aidoissa kuvissa välittyy tunnetilat paljon paremmin. 😀

hah haaa…on se kiva kun suurin osa ”pieleen menneistâ” kuvistakin on hyviä!!!! Hienot mallit nääs.

Aivan mahtavia kuvia. Ja huomaa kriittisyyden itseä kohtaan. Ymmärrän hyvin miksi ensimmäinen kuva ei ole julkaisukelpoinen, mutta pyjamakuvat ja F takan edessä olisi sopinut myös (paremmin?) muun postauksen yhteyteen. Ja onhan se kiva kun bloggaajat laittaa näitä kevennyksiä nykyään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X