kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.02.2016

Tennarinaisen kynnet

Teksti
Karoliina Pentikäinen
17 kommenttia

Uusi viikko ja uudet kynnet. Bio Sculpture Helsingin Veronika loihti minulle taas ihanat kynnet. Musta on mahtavaa, että geelikynsien ei tarvitse olla enää olla glitterbarbieunelmat, vaan oikein tehtynä ne käyvät tennarinaisellekin.

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Bio Sculpture Helsingin ja Bio Sculpturen kanssa

Kommentit (17)

Aivan ihanat kynnet! 🙂 Ja toi on ihan totta, että liian usein ne on niitä glitter barbie -kynsiä!

Mulla on kerran ollu rakennekynnet (8v sitten otin Tallinnassa).. Sillon kaikilla oli ranskalainen manikyyri, niin mullakin, mutta ei tuntunut yhtään omalta! 😀

Ja pari vuotta sitten otin geelikynnet.. Pyysin lakkaa, joka on mattaa, eipä löytynyt muuta kun glitteriä! Hieman oli myös kielimuuria, ulkomaalaistaustaisen kynsiteknikon kanssa! Lopputuloksena barbie -kynnet! 😀

Voisin ehdottomasti kokeilla tätä sinun mainostamaasi kynsistudiota! 😉 Koska noi sun kynnet on mageet! 🙂

Mitä tuumaavat tai mitä mieltä ovat koulussa työtoverit ja oppilaat ”koristellusta” opesta???

Jokainen opettaja tekee työtään omalla persoonallaan. Miksi sitä ei saisi olla lakattuja kynsiä tai vaikka tatuointeja? Tervetuloa 2010-luvulle.

Miksei opella saisi olla kivat ja kauniit kynnet?

Itse olen töissä päiväkodissa ja minulla on geelikynnet! Kertaakaan ei ole kukaan lapsi, vanhempi tai työkaveri tullut asiasta mitään negatiivista sanomaan. Lapset joskus kynsihuollon jälkeen toteavat ”uuden väriset kynnet” 🙂 En näe mikä oli ongelma, jos opettajalla kauniit ja siistit kynnet? 🙂

Heippa! mä oon kovin innokas teidän blogin aktiivinen lukija (tää mun lempi blogini).. Toivoisin et teil tulis viel useemmin postauksia ja ois kiva et tulis vielä pidempiäkin=) niin innoissaan aina ootan uutta postausta ja jotenkin tuntuu et loppuu kesken!

Tervetuloa vuoteen 2016, jolloin opella voi olla nutturan sijasta lyhyt ”rokkitukka”, kynnet lakassa ja vaikka ripsienpidennyksetkin! Itse en ole suostunut pukeutumaan Marimekon paitaan koko urani aikana, työkenkäni ovat Converset ja niskan tatsk näkyy oppilaillekin lyhyen tukan alta. Ole näköisesi ope!

Mäkin vierastan (nykyisin) Barbie-kynsiä. Voin todella suositella mun paikkaa 🙂

No joo. Olen sitä mieltä, että opettajan toki kannattaa sillä tavalla ”himmailla” koristelua/meikkiä/asuja, ettei se vedä päähuomiota päätyöstä, eli opettamisesta tai kasvattamisesta.

Muuten aivan sama, onko opella meikkiä, kynnet tai ”muotivaatteet”. Ammattitaito tulee aivan muusta kuin kynsistä. Onneksi!

Kiitti, Lallu!

Tämä kynsipostausviikko oli elämäni laiskin, mutta kyllä tästä eteenpäin tulee taas 6-8 postausta viikossa 🙂

No,just! Taas yksi; keskityn vain ulkoiseen olemukseen. Minun tai lapseni opettaja saa näyttää vaikka pölynimurilta. Eiköhän se ole tärkeintä et mitä tehdään,miten tehdään, tietyt tavoitteet saavutetaan ja tekemisessä on hyvä meininki.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X