kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.02.2016

Lastenhuoneen kirjainbanneri

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

F:n huone on minun lempikohtani meidän kodissa. Siellä kaikki tuntuu olevan oikeilla paikoillaan (vaikka harvoin kyllä illalla tavarat ovat varsinaisesti oikeilla paikoilla). Tilasin jo ennen joulua F:lle kirjainviirin, mutta sain laitettua sen vasta nyt hänen huoneensa oveen. Taidanpa varastaa muutaman kirjaimen myös olohuoneen koristeeksi. Kevättä kohti alan taas himota värejä koko kotiin.

-Karoliina-

Kommentit (11)

Juuri tällä viikolla sain postista samaisen paketin mut kirjaimet on mustia..Eteisessä toivotetaan meille tervetulleeksi ja lasten sänkyjen kohdalla seinässä lukee lapsen nimi❤️ Vielä vois jotain rustata vaik olkkariin..

Okei, no ilmankos onkin niin kiva!

Ihan vaan teipillä laitoin. Narukin voisi olla kiva!

Oli valmiina muutettaessa. Meidän asuntohan on vanhassa tehtaassa ja tuo on kuulemma alkuperäinen seinä.

Näihin jää koukkuun!

Miten olet kiinnittänyt bannerin seinään? 🙂 Tässä juuri omaan väsäilen, mutta pää lyö tyhjää kiinnityksen suhteen.

Hieno! Ja kiva idea! Mistä näitä saa :)?

Hei miten tuo seinä (näkyy viimisessa kuvassa parhaiten) on tehty? tosi kaunis! oletko jo tehnyt siitä postauksen, pikakelauksella en löytänyt 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X