kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.02.2016

Eteisen kevätilme + uusi takki

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

No tämä meidän eteinenhän taitaa olla se kodin huone, jossa ”sisustetaan, toisin sanoen yritetään löytää aina toimivampia säilytysratkaisuja kuukaudesta toiseen.

Ikean liian iso ja aivan liian kevyt vaaterekki (vanha postaus aiheesta + kuvat täällä) sai väistyä uuden Hobby Hallista tilatun rekin tieltä (kiitos hirveästi sinulle, joka vinkkasit rekkien olevan taas myynnissä). Hobbarin rekki kun sattuu olemaan sentilleen samanmittainen kuin tuo seinäpätkä.

Rekin alle pistin vielä pipoille ja hanskoille Plastexin korit* ja vaateripustimessa odottaa jo lämpimämpiä kelejä Carlingsista saamani ihana viininpunainen (uusi lempivärini!) STAY-malliston bomber*. Eteinen – se on taas hetken vähän ihanampi paikka!

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (5)

Linkkaamasi postauksen kuvat eteisen edellisestä ilmeestä miellyttivät silmääni jotenkin enemmän. Ymmärrän kuitenkin, että kauniin kevyt Ikean vaaterekki ei ehkä ole se tukevin käytössä.
Mustavalkoisen simppeliin tyyliin mieltyneenä värilliset muovilaatikot ja vaatepuut ovat omaan silmääni aika lailla nou, nou, mutta ehkä näiden yhteistyökuvien jälkeen joskus tilalle vaihtuukin sinkkilaatikot tai vanhat puulaatikot ehkä…

Mulle tulee noista bombereista mieleen ysäri ja Joensuun skinit. En millään pääse tuohon muotiin kiinni. Jotenkin karseeta, että noi takit nousee muotiin just nyt kun kaikki tuntuu olevan ihan mustavalkoista kuin silloin.

Miusta näyttää erilaiselta ja just siksi hyvältä! Mie tykkään 🙂

On niin kurja kun ei enää tiedä onko sisustus oikeasti bloggaajan mieleen vai onko postaus vain mainos…. Tykkäätkö oikeasti noista punaisista muovilaatikoista? Itse en laittaisi tollaisia muualle kuin suljettuun kaappiin.

itsekin eilen googlettelin tuota vaaterekkiä (en ollut lukenut tätä vielä 🙂
Musta on tosi kivannäköinen! Ihanan rentoa, kun on tollaista avonaista, eikä eteistä ole vedetty täyteen liukuovikaappeja ja kirkkaanväriset muovilaatikot (itse en ehkä uskalatautuisi hankkimaan) sopivat hyvin teidän muutenkin rohkeaan sisustukseen (eiks sulla ollu olkkarin lipastossa samoja sävyjä?!) Hyvä muutos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X