kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.03.2016

Hiihtoloma, josta loma oli kaukana

Teksti
Karoliina Pentikäinen
13 kommenttia

Etelä-Suomessahan vietettiin viime viikolla talvilomaa. Mäkin olin lomalla, vaikka oikeasti en ollutkaan. Kirjoitin kirjaa. Tai yritin kirjoittaa. Oli takkuisaa ja vaikeaa ja suoraan sanottuna ihan karmeaa.

Onneksi voin vielä tällä viikolla kirjoittaa. Otin nimittäin tällaisen tulpahiihtoloman juurikin kirjaa varten, joten kun F on ollut päiväkodissa, olen naputellut tekstiä tulemaan. Loppuviikoksi menemme Keski-Suomeen. Siellä F saa viettää lomaa ja minä. Noh. Kirjoitan tietysti.

Toivotaan, ettei ”lomattomuus” kolahda nilkkaan myöhemmin keväällä. Pieni hengähdystauko olisi ollut tietysti poikaa, mutta onneksi tässä mennään kohti valoa ja kesää.

-Karoliina-

NAHKATAKKI, JC (Crocker) // MEKKO, Lumoan, alesta -60% // SUKKIKSET, Gina Trickot // KENGÄT, Dr. Martens

 

Kommentit (13)

Hei, pakko kommnentoida että ompa sulla tosi kiva asu! =) Eksyin sun blogiin joskus kun hain pienen kodin tilaratkaisuja ja täytyy sanoa että teidän muutto isosta talosta pieneen , noin hyvin tuloksi, on innoittanut muakin jäämään omaani, enkä vaihdakkaan isompaan. Kiitos kivasta blogista, luen varmasti jatkossakin! =)
T.Suvi

No meillä ei ollut varsinaista koko perheen lomaa ollut, kun mä jouduin kirjoittamaan kirjaa lomaviikon. Esko ja F olivat Helsingin lomaviikolla laivalla, kun mä kirjoittelin. Ja viime viikolla taas Keski-Suomessa oli lomat, joten menin sinne kirjoittelemaan F:n lomaillessa lomalla olevien isovanhempien kanssa. Esko puolestaan oli jo viime viikolla töissä.

Lumian nettikaupasta!

XS, ja vastaa musta hyvin. Sopii tämmöiselle päärynälle!

Oi kiitti, Suvi!

Mäkin olen ihmetellyt samaa! Missä Esko?!

Hiihtoloma;
Mitä touhusitte perheenä?
Nykyään vain Karoliina, tai K&F, missä K&E&F? Todella pitkä aika koko perheen postauksesta..
Eskon postaus Uusivirran keikalta parasta antia tänä vuonna. Hyvä teksti. Ilman omakuvia , plussat siitä…

Lumoan nettikaupassa sekä putiikissa on välillä todella hyviä alennuksia.

Hei. Mistä olet Lumian mekon löytänyt noin hyvällä alennuksella ?

Ihana mekko! Mikä koko sulla tästä on? Vastaako mielestäsi kokoaan? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X