kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.03.2016

Kirjoitus- ja mummolalomalla Keski-Suomessa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Tämän viikon loppupuoli meni mulla ja F:llä Keski-Suomessa. Mä kirjoitin kirjaa ja F touhusi lomalla olleiden mummon ja papan kanssa. Nähtiin serkkuja, pikkuserkkuja, mummoa, mun siskoa, sen poikaystävää ja kaiken huipuksi paluujunassakin oli sattumalta tuttuja.

Niin ja syötiin ihana brunssi tänään Jyväskylässä, Toivolan vanhalla pihalla olevassa Kahvila Muistossa.Tykkään paikasta siksikin niin paljon, että siellä on aivan ihania GLUTEENITTOMIA leivonnaisia.

Huomenna on hyvä aloittaa taas arki ja normityöt.

-Karoliina-

P.S: Kirjan takia olen ollut superhuono vastaamaan kommentteihin. Ei yhtään mun tapaista! Parannan tapani 🙂

 

Kommentit (6)

En ymmärtänyt mitään sun kirjoituksesta, ajattelin (edelleen ajattelen) vaan noita ihanan näkösiä HERKKUJA! 🙂

Syksyllä pitäisi olla kaupoissa…jaiks!

Se on aivan ihana paikka!!

Hah 😀 Ne olikin ihania!!

Täytyy varmaan tehdä kesäretki Jyväskylään, en oo koskaan ollut siellä. Tonne kirppikselle ois ihana päästä ja noi herkutkin näyttää ihanilta :).

Koska kirjaprojektin pitäisi valmistua?

Kahvila muisto on ihana! Kuin myös koko toivolan vanhapiha. Nyt muutamana vuotena on tullut käytyä ennen joulua siellä, jolloin siellä on paljon eri (käsintehtyjä) tuotteita myynnissä. Löytää hyviä joululahjoja sieltä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X