kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.03.2016

Must on on tuulluut kirppishullu!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Kävin äsken hakemassa keskustassa viikon kirppislöytöni – Muuton Myy-valaisimen. Sain lampun 50 eurolla, ja se oli mielestäni aika hemmetin hyvä löytö.
Olen muutenkin viime viikkojen ja uuden asunnon suunnittelun keskellä alkanut kytätä yhä enemmän nettikirppiksiä. Tori vaikuttaa tällä hetkellä mun lempparille, ja Huuto.netkin on ok silloin, kun kyseessä on suora hinta. Huutaa en jotenkin – ainakaan vielä – osaa.

Olisiko sulla suositella joitain hyviä nettikirppiksiä tai kivijalkakirppareita, kun etsinnässä on huonekaluja ja retroastioita?

-Karoliina-

Kommentit (12)

Kirppistely on niin ihanaa!

Kiitti. Täytyy tutustua!

Eiköhän kaikki selviä ajallaan 🙂

Kiitti, nämä olivatkin ihan uusia tuttavuuksia!

Olen jo siellä. Ihania aarteita!!

Joo! Sinne todella joskus haluaisin!

kiva löytö, kaunis tuo vihreän sävy (muistuttaa ehkä hieman tikkurilan vuoden väriä vuonoa, tai sitten vain kuvittelen 🙂 Kirppishulluuta on ilmassa täälläkin ja tuntuu et vähän joka suunnalla nykyään.

Vanha Kaarle Helsingin Kaarlenkadulla on käymisen arvoinen (ihan vaan persoonallisen omistajankin vuoksi) ja naapurissa vintage liike Frida Marina/Moonk

Muutatteko erillenne vai oletko raskaana?

Astiataivas on ihana kauppa, samoin astiaLiisa ☺

Facebookissa”kallio kierrättää” ihan sama mitä etsii sieltä löytyy ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X