kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.03.2016

Hyvän mielen KonMari kateissa?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
31 kommenttia

Kyllä on mennyt energia viime aikoina aivan johonkin muuhun kuin vaateasioihin. Itse olen laahustanut kulahteneissa farkuissa varmaan kaksi kuukautta putkeen ja F:nkin huomasin kasvaneen ulos puolesta vaatekaappinsa sisällöstä niin, että hihat ja lahkeet ovat kivunneet aivan liian ylös.

Muuttopäivä olisi ollut varmasti hyvä hetki inventoida samalla myös vaatekaappi, mutta koska siinä oli aika monta muutakin puuhaa, tyydyin vaan tunkemaan kaikki vanhat kamat uusiin vaatekaappeihin. Pitänee tehdä ison käden raivausoperaatio meidän molempien kaappeihin heti, kun tähdellisemmät asiat on saatu hoidettua.

Pääsiäislomalla sentään yhtenä päivänä vähän panostin asuun, kun kävin katsomassa Uuden mantereen keikan Jyväskylässä. Ja taas se vaan tuli huomattua – yksinkertainen asu on vaan se mun juttu. Iänikuiset nahkashortsit (vuodelta 2012?) ja tavallinen harmaa t-paita ovat ehkä maailman tylsin yhdistelmä, mutta silti jotenkin niin mua. Miksi ihmeessä sitä tulee osteltua kaapit pullolleen joitain ripellyksiä ja värikkäitä kokeiluja, kun lopulta – ihan aina – paras valinta on se perusvaate, jossa olo on kotoisa?

Mun Hyvän mielen vaatekaappi ja KonMari-henki ovat olleet kateessa. Pitäisi löytää sellainen seesteisyys takaisin, koska kevätauringon pilkistellessä olisi ihana vetäistä niskaan muutakin kuin nyöhjääntynyttä ja nukkaista. En haluaisi heittää vaatteita kuitenkaan menemään, mutta kirppiskuvien otto nettiin tuntuu liian työläälle. Olisiko siellä ruudun takana innostuneita osallistujia, jos pitäisin vaikkapa joku päivä kotikirppiksen omista ylijäämävaatteistani?

-Karoliina-

SHORTSIT, Monki // T-PAITA, Gina Trickot // KENGÄT, Dr.Martens // KORVIKSET, siskolta lainassa

Kommentit (31)

Mä ainakin jos ne mahtuu mulle. Oon kokoa l-xl. Sulla upea kroppa?

Epistä niille jotka ei asu siellä! Kuvaa edes osa tänne?!

Kysyppä siskolta mitäs nuo korvikset on? <3 <3 <3

Ei hajuakaan ollaanko saman kokoisia, mutta huomiseen blogipostaukseeni ajattelin juuri näpyttää minä ja olematon tyylini muunmuassa.. Uudet vaatteet ovat aina tervetulleita. Onneksi saa ihan kohta vaihtaa garderopi kesävaatteisiin koska talvivaatekokoelma on tylsä ja kovin vähäinen! Hyvän mielen vaatekaappi-kirja koluttu, mutta jotain uutta ja tyylikästä ei olisi pahitteeksi.

S

Siis kyllä! Vastaan. Olen kiinnostunut

Mulle sitäpaitsi ne värikkäät käy enemmän kuin hyvin 😉

Wau mikä look! Mun mielestä on tärkeetä, että vaatteet tuntuu ”omilta”, silloin näyttää hyvältä, kun on kotoisa olo! 😉 Ja ihanat letit!! 🙂 Teit joskus meikkitutoriaalin, olisko mahdollista saada kampaustutoriaalikin? 😉 Tästä kyseisestä kampauksesta?? Ja kotikirppikseen vastaisin kyllä!! 🙂

Miten nuo ihanat lettiset tehtään? 🙂

Perusvaatteet rules! Hei! Kiinnitin huomiota kampaukseesi,joka on aivan ihana <3 Mutta miten se tehdään? 🙂

Aivan ihanat hiukset ja kampaus!!!

Määkin riudun halusta tietää että mistä korvikset ???

Tosi hyvältä näytät! Ja voimia uuteen elämäntilanteeseen. Innolla odotellaan uuden asunnon sisustuksesta kuvia!

Täällä yksi innokas! Kotikirppikselle siis iso peukku 🙂

Törkeen makee asu! Hitsi, mäkin tahdon jostain nahkashortsit!
Kotikirppikselle tulisin jos asuisin Hki. 🙂

Kiva idis, Kotikirpikselle peukku siis, mukana 🙂

Voisin helmet kuvatakin 🙂

Siskon kaverin tekemät!

🙂 Jee jee!

Voisin tehdäkin 🙂 Kiitos postausvinkistä!

Pitänee näyttää joku kerta!

Täytynee tehdä tutorial 🙂

Siskon kaverin tekemät. Pitää selvittää, voiko niitä ostaa jostain!

Kiitos 🙂 Ja kuvia tulee, kun saan asuntoa edes vähän fiksunnäköiseksi!

Hyvä, Viola <3

Nahkashortsit on aina hyvä idea!

Kotikirppis ??
Ps. Kampausohje olis kiva!

Upealta näytät! Kotikirppis kiva idea, mukana

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X