kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.04.2016

Elfa-haaste + 500e lahjakorttiarvonta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Yhteistyössä Taloon.com ja Elfa

Mä olen mukana Taloon.com:n sisustusniksit -haasteessa, jossa muutamia bloggaajia pyydettiin suunnittelemaan Elfan säilytysjärjestelmien avulla kotiinsa mahdollisimman toimivia ratkaisuja. Koska mulla on tämä pesänrakennusvietti melko vakavana päällä, tuli haaste kun tilauksesta.
Mä suunnittelin Elfa-asiantuntijan avustuksella kotiimme kolme Elfa-pistettä. Kaksi niistä sijaitsee vaatehuoneessamme ja kolmas F:n muuten vielä aika keskeneräisessä omassa huoneessa. Tai siis ne tulevat sijaitsemaan. Elfat piti koota eilen, mutta F:n vatsatauti sotki tältä osin suunnitelmia. Ehkä huomanna sitten jo.

Vaatehuoneen seinälle halusin säilytyspisteen, johon F voi ripustaa itse reppunsa, takkinsa ja piponsa. Meillä ei ole varsinaisessa eteisessä naulakkoa nyt ollenkaan, joten tämä piste on enemmän kuin tarpeellinen. Päädyin valitsemaan vaatehuoneeseen kaksi Elfa Classic -seinäkiskoa (jotka voisi kiinnittää muuten myös oveen). Niiden kaveriksi mukaan lähti koukkuja ja koreja. Mä toivon, että pienten korien avulla ei enää tarvitse etsiä kaappien perukoilta aamukiireessä aurinkolaseja, sateenvarjoja ja heijastimia.

Tavoite on, että tuo Utility Home/Garage -säilytystaulullinen kisko olisi ikään kuin minun tavaroilleni. Ja niille yleisille eteisen kamoille: heijastimille, sateenvarjoille ja aurinkolaseille. Toinen kisko taas enemmän F:n päiväkotivaatteille ja -repulle. Siitä syystä ripustuskoukutkin ovat siinä vähän alempana.

Kolmas Elfa-piste kotiime tulee siis F:n huoneessa. Sinne valitsin omilla jaloillaan seisovan Freestanding -jalallisen työpöydän. Pöytä on vain 60 senttiä leveä, joten se sopii kätevästi vähän pienempäänkin huoneeseen. Plussaa muuten myös siitä, että pöytälevyn korkeutta voi jatkossa siirtää F:n kasvun mukaan. Ihan ehdoton lempparini koko Elfa-työpisteessä on tuo säilytystaulu, joka tullaan täyttämään pienillä koreilla ja koukuilla. Mikä voisikaan olla tarpeellisempi 5-vuotiaalle tytölle. Sinne saa sullottua kaikki ne pienet ja ah-niin-ihanat tilpehöörit.

Koska muut kisaajat ovat omat Elfansa jo esitelleet, päätin laittaa esille ideani ja suunnitelmakuvat tänään, vaikka eihän nämä nyt kisakamaa ole, kun kyseessä on vasta suunnitelma. Varsinaiset kootut live-Elfat tulette kyllä näkemään varmaan kyllästymiseen asti blogissa, kunhan koti on siinä kunnossa, että täältä kuvia kehtaan ottaa.

Käy kuristamassa kaikkien bloggaajien Elfa-suunnitelmat täältä ja äänestä omaa suosikkiasi. Sieltä löytyy kyllä todella kekseliäitä ja jo seinään pultattuja ihanuuksia. Äänestämällä voit voittaa 500€ arvosta Taloon.comin Elfa-säilytyskalusteita!

-Karoliina-

Kommentit (4)

Suunnitelma ei näy taloon.com sivuilla 🙁

Nyt pitäisi näkyä!

Nyt ei vielä ole koottu, joten aivan 100% varmaksi en voi sanoa. Kerron heti, kun piste on koottu. Ainakaan tämä ei niin paljon vaadi ruuveja kuin normaalit Elfat. Siitä tuo nimikin, Free Standing.

Kiva idea toi työpiste! Tyttären huone on 7m2 joten tollanen vois olla sinne yksi vaihtoehto. Säilytystaulun ideaa en vielä täysin hahmota mutta ehkäpä se vielä aukeaa. Tarvitseeko tota työpistettä kiinnittää seinään vai onko se tukeva ihan omilla jaloillaan?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X