kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.04.2016

Meikä Lapsimessuilla + kuvia kotoa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Huomenta ihanaan aamuun!

Tänä viikonloppuna mä aion laittaa taas kotia vähän eteenpäin, suunnitella kaverin häitä, nukkua pitkään ja mennä lauantaina Lapsimessuille. Siellä ihan Ronja Salmi, Kirjan ja ruusun päivän kirjailija, haastattelee mua ja muutamaa muuta bloggaajaa siitä, mikä onkaan noloo. Hui! Jännittää jo etukäteen nuo kysymykset.

Pusuja perjantaihin!

-Karoliina-

Kommentit (12)

Ihanan näköinen asunto, eritoten keittiö! Wau, miten hieno keittiö laitettu vuokra-asuntoon! Ainakin näyttää siltä, ettei ole valittu vain halvimpia mahdollisia materiaaleja ja laitteita (uuni), niin kuin yleensä ainakin oman huomion mukaan vuokra-asunnoissa tehdään.

Meillä on nuo samat lastenhuoneen verhot. Millä väreillä olet/olette värittäneet niitä? Olen miettinyt, josko itsekin duunaisia niihin jotain väriä jossain vaiheessa. Miltä muuten tuntuu nyt asua vuokralla omistusasumisen jälkeen?

Vanha talo, mutta täysin saneerattu. Olimme ekat asukkaat remontin jälkeen 🙂

Kiitos 🙂 Beditin päiväpeitto siis!

Beditin vetoketjupäiväpeitto! Esittelen myöhemmin tarkemmin 🙂

Kiitos, Elle <3

Olin itsekin yllättynyt keittiön kauneudesta 🙂

Onpa kivannäköistä! Asutteko muuten nykyisellään vanhassa vai uudessa talossa?

Mistä olet hankknut sohva/sängyn päällisen? Tosi kivan näköinen. Niinkuin koko sisustuskin. 🙂

Moi!

Kertoisitko mikä tuo sohva/sänky on?

Moi!

Kerrotko tarkemmin, mikä tuo sohva/sänky on?

Ihanan vaaleaa ja kaunista uudessa kodissa! Aurinkoista viikonloppua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X